Megismerkedtem egy férfival, a negyvenes évei közepén jár! Megbeszéltük, hogy jelöl engem egy oldalon, de nem teszi azt! Vajon miért?
Rendes ember,csakis baráti viszonyt szeretnék ápolni vele!
Ő örült,amikor hallott felőlem,de nem akar bejelőlni./pedig van a neten,azt látom/Vajon miért?
Vszinű azért mert vagy túl fiatal vagy hozzá,vagy egyszerűen nem érdekled,vagy azért nem mert hogy a felesége esetleg nehogy féltékenykedjen és megkérdezze hogy ki ez a kis csitri az új barátai között...gondolom facebookról van szó,és ott jobb vigyázni mert már szinte mindenki ott éli az életét aztán a végén azzal gyanúsítja meg az asszony hogy egy jóval fiatalabb pu.cit dugogat vagy esetleg valami ismerős.Amúgy te meg nem csak barátkozni akarnál vele hanme eg jót dugni és ő csak távol akarja magától tartani a bajt..amit jól is tesz!Mi a tanulság?18 évessen nem nyomúljál egy 40 évesre!!:D
Huu de szemét vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!