Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szeretnék segítséget kérni,...

Szeretnék segítséget kérni, mert már lassan elviselhetetlen a helyzetem. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Én és párom már több, mint 2,5 éve vagyunk együtt. Az egyszerűség kedvéért legyen a párom neve Marci. Marci szüleivel nagyon jó a kapcsolatom, viszont mivel még fiatalok vagyunk, nem tudunk együtt élni. Apukájával és nagymamájával él. Kezd elegem lenni, hogy éppen, ha hetente-2 hetente tudunk találkozni, akkor még azt is kell néznem, hogy nagymamája milyen kedvében van, hogy örül e nekem vagy nem. Mellesleg én tisztelem, S szeretem, csak nem tetszik a viselkedése. Hogy amikor én vagyok vele, akkor Marciról mond rosszat, amikor Marci van vele, akkor rólam mond, S folyton elmondja, hogy miért nem vagyok jó, S hogy mi minden rossz bennem. Viszont amikor odamegyek hozzájuk,akkor velem tök normális, nekem akkor ugyanúgy kibeszéli a többi rokonját. Marci apukája és anyukája a nagymama miatt váltak el, megmérgezte a házasságot. Marci anyukája nagyon támogató, nála jobb anyós jelöltet nem is kívánhatnék. Mit tudok csinálni a nagymamával fennálló helyzettel? Ha bármit próbálunk megbeszélni vele, akkor jön, hogy ő már csak nyugalmat szeretne, stb.
febr. 18. 00:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzájuk járni.

A nagymama olyan, amilyen, nem várhatod el, hogy jó képet vágjon hozzád, hogyha nem akar - pláne, mivel úgy tűnik, eleve is rosszindulatú.

tegnapelőtt 10:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Mint ahogy te is mondtad, mindenkiről beszél a háta mögött. Ne vedd magadra, nem veled van baja hanem mindenkivel, vagy csak egyszerűen már idős és szórakoztatja magát valamivel. Mindegy is a lényeg az hogy nem kell komolyan venned amit mond, hallgasd végig aztán felejtsd is el amit hallottál, ne terheld magad ezzel
tegnap 00:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!