Szeretitek a tágabb családi, rokoni összejöveteleket, ha vannak ilyenek nálatok?
Vannak, nagyszülőknél, de nem szeretem. A család egy részével nem vagyok jó kapcsolatban, így ezekre el sem megyek.
Ha valakit kedvelek a családból, akkor megoldom, hogy tudjunk találkozni. Akit a hátam közepére se, azzal meg még ilyenkor se.
Fu, de utálom.
Apám rokonait rühellem, mondjuk ő is 😅 de szerencsére 15 éve nem kellett velük találkozni.
A férjem nagy rokonságát is utálom, mert csak munka van vele. Nyilván nem hagyom anyósom kakiban, hogy egyedül csináljon mindent. Így az egész nem szórakozás.
Ja és a rokonok azok a fajták akik üres kézzel jönnek-de téli kézzel mennének, rohadt nagyképűek, me(nne( a nagyzolás és az egymásra licitálás.
Nem is értem anyósom minek rendez ilyet, ő se kedveli őket.
4-es igazad van, ennek régen annyira más hangulata volt. Nagyszüleimnek volt 50-kmre vidéken egy kis faluban hétvégi háza. Egész nyáron ott voltunk, a telek szomszédokkal legalább 2 hetente hétvégén nagy buli volt tárta. Mindig más rendezte. Na azt például szerettem gyerekként.
Viszont az anyagi része szerintem egy nagyon fontos mérvadó. Anyósom egy ilyen családi bulinál vagy 250 ezret költ, és még lehet keveset mondtam. Mindenki siet, dolgozik, nem ér rá.
Sajnos a rokonaimat nem tudom megválogatni, de a barátaimat igen.
Nem szeretem a nagy családi összejöveteleket.
Vannak ilyenek, elég sűrűn. Egyikre sem járok, mert semmi szükségem a kioktatásra, a beszólogatásra, ami állandóan megy.
Nem csak nekem, az összes "gyereknek" osszák az észt - pedig már mind elmúltunk harminc évesek 😁 -, mit hogy kéne, csak míg az unokatestvéreim elviselik, "mert a család", én ellenben nem vagyok hajlandó.
Van jobb dolgom is, mint ilyen emberekkel időt tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!