Miért csipkelődnek a rokonok összejöveteleken?
Ha valami tágabb rokonsági kör összegyűlik mindig piszkálnak,hogy milyen a hajam,milyen zenét hallgatok,kövér vagyok,aztán az a baj,hogy túl soványra fogytam..stb
Nem csak engem hanem tesóimat is vagy más gyerekét.
Meg ha például azt mondom,hogy felvettek az egyetemre 7pont híján maximális ponttal akkor meg jönnek azzal,hogyha elvégzed ezt a szakot csóró maradsz,mert semmit se tudsz kezdeni vele.
Miért csinálják ezt? Félek a karácsonytól,mert elegem van ebből és el is megy az étvágyam,de azért milyen paraszt vagyok,hogy nem eszem meg az ételt vendégségben.
1-es
Nemet mondjak anyámnak,hogy cirkuszoljon,hogy nem megyek és maradjak otthon karácsonykor,amíg ők ott vannak ebédelni/vacsorázni?
Ne menj olyan buliba ahol nem kedveled a résztvevőket.
Az ember a családját nem tudja megválasztani, de azt igen, hogy találkozik-e velük.
Mondd el a szüleidnek őszintén, hogy miért nem mész az összejövetelre, és maradj otthon.
Kedves kérdező, ha nem szeretnél elmenni , akkor a jelenlegi pandémia és egy kis nátha imitálása egészen jól beválhat...:) Amúgy ne haragudjatok, de most szerintem nem nagyon kellene a nagy családnak összeülni karácsonyozni , max a szűk családnak. Azt nem tudom miért csinálják, talán féltékenység, talán tényleg így gondolják (ha belegondolok, sajnos sokszor én is ezt látom, hogy csinálnak egy diplomát, de aztán megbánják és mégis egy jó szakma lesz a vége).
Az a nem mindegy, hogy ezt hogy adják elő.
Én azt gondolom, hogy védd meg magad, és mond el nekik, hogy te nem szeretnél részt venni az összejövetelen, ha állandóan csak piszkálnak....
Vagy már most írd össze a szokásos beszólásokra a jól átgondolt, megfontolt válaszaidat....;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!