Nevnapi születésnapi összejöveteleknél kerti partinál szoktak-e paraszt módon viselkedni a rokonok?
Pl készülél egy csomót h a legfinomabb kajakat elkészítsd és mindent leszólogatnak a konyhai eszközöktől kezdve hogy hogyan van a saláta felszeletelve miért van ez a bokor ide tetve mert öt zavarja útban van még a szokásos duma h neki a sütije mindig jól sikerül ( na persze barnára süti és száraz)
Elegem lett. Hogy kezelték az ilyen szitukat?
Ugye az jobban szamit h hogyan valaszoltok milyen hangnemben mimikaval mint hogy mit mondasz?
Ahol olyanokat hívnak, akik nem tudnak/bírnak/akarnak viselkedni, és túlságosan is elengedik magukat, ott szokott paraszt viselkedés, vagy akár balhé is lenni.
Ahol meg tudják az emberek, hogy hol a határ, hogy mi az, ami még jópofa, vicces és mi az, ami már nem fér bele, kínos, ciki, ott sose fordul elő ilyesmi. Én mindkét fajta buliban voltam már meghívottként. Utóbbi esetben ilyenkor félrevonulok az adott szitu elől, vagy ha tehetem, hazamegyek.
közeli rokon? akkor beszeld meg vele ez igy nem ok.
tavoli rokon? akkor mostantol nem lesz meghivva
Bezzeg mikor mi megyünk unokatesommal aki szintén glutenerzekeeny csak nezhetjuk h más eszi q sok glutenes kajat mert annyi esze nincs h vegyen a boltból olyan lisztet amit süthet. Van h agyon van cukrozott sütijük de nem szólok semmit.
Sose teszem szóvá ha nem ízlik valami.
Feltűnt ez h ők beszologathatnak de ha én tennem akkor mekkora bunkó vagyok mert a családi kapcsolatot rombolom így még úgy..
Hát nem lesz ilyen többet, most is visszapattogtattam a labdat aztán csak pislogtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!