Családi összejöveteleken kívül szoktatok programot csinálni anyóssal, apóssal, sógorokkal, sógornőkkel, illetve az ő házastársaikkal?
Minek?
Néha így is túl sok belőlük a "kötelező" kör is.
Nagyszülők közül egyedül már csak anyósom él, nagyon szeretjük mind. Így ha megyünk valahova akkor őt is meg szoktuk hívni ha ráér.
Vacsorázni, fürödni, kirándulni, még wellness hétvégére is.
Tesómékkal is el szoktunk menni vacsorázni, most éppen velük szervezünk egy wellness hétvégét.
A nagyobb lányom egy évben többször is náluk szokott aludni vagy viszik állatkertbe, moziba, kirándulni.
Anyóssal egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot :D
Apósom meghalt
Sógorommal férjem kb havi 1x beszél telefonon és ennyi
Apósom és az én szüleim már nem élnek. Anyósommal a megismerkedésünk elején néha elmentem kutyát sétáltatni és voltunk együtt nyaralni is, de elviselhetetlen a személyisége. A férjem testvérei más országokban élnek, az egyikükkel sosem találkoztam. Nekem egy testvérem van, aki csak akkor bukkan fel, ha pénz kell neki, amúgy általában tiltva vagyok neki messengeren, így évek óta nem is beszéltünk.
De nagyon sok jó barátunk van, így nem hiányoznak az ilyen programok az életünkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!