Családi összejöveteleken kívül szoktatok programot csinálni anyóssal, apóssal, sógorokkal, sógornőkkel, illetve az ő házastársaikkal?
Volt barátom anyukájával néha elmentünk kirándulni, de nagyon kényelmetlenül éreztem magam.
Anyósommal és apósommal is voltam már programon a párom nélkül, jó volt.
Dehogyis szoktam. Vannak saját barátaim, akikkel találkozok, van közös téma, etc. etc., ők a párom családja.
A barátom sem jár el apámmal horgászni :D
Már még arra se akarnak minket meghívni, nem hogy külön program...
Én szerettem volna, ha néha csak úgy összelehetett volna jönni. Barátnősködhettem volna sógornővel, bár nem pont egy kategória vagyunk de attól lehetett volna meg anyósommal is lehettünk volna közelebbi viszonyban. Az a szomorú, hogy nekik jobb utálkodni felénk! Igazából ha egyszer belegondolnának, hogy semmi értelme! A fia akkor is elköltözött, hogy annyira nem akarták. Ha normális lett volna, alapból nem gond hogy el akar költözni. Nem változtatott a lényegen! De neeeem, nekik nem normális az értékrendjük, ezért velük senkinek nincs őszinte, valódi szívélyes viszonya. Csak látszat minden! Áááá mindegy is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!