Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy viselkedtek egy olyan...

Hogy viselkedtek egy olyan családtaggal, akit nem kedveltek egyáltalán?

Figyelt kérdés
nov. 7. 18:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, csak olyanok vannak akik teljesen másak, velük minek találkozzak, mikor sehol semmi közös pont. De attól még kedvelem.
nov. 8. 15:29
 22/24 gungasam ***** válasza:
100%
A családját nem válogathatja meg az ember...Ha szar van, akkor vigyázni kell hova lépsz, kerülni kell mert büdös is.
nov. 8. 17:40
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetben én vagyok az okosabb mentalitással kedves voltam, de távolságtartó. Azután csinált pár olyan dolgot amit már nem tűrtem. Pl. A papám sírjára vitt virágom lelopta és a csokrot kidobta a kukába amit láttam is, anyukám szidta nyilvánosan (mert nem igényelt hitelt, hogy neki adja a pénzt), meglopta a papám míg élt stb. Volt durvább is, de azt már nem írom le. Ezek után ignoráltam. Fogalmam sincs mi van vele és nem is érdekel.
nov. 8. 21:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Amennyire lehet elkerülöm, nem beszélek vele.
nov. 10. 11:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!