Hogyan viselkedjek egy extrém visszahúzódó sógornővel?
Szerintem nagyon ne erőltesd, csak finoman bátorítsd, légy nyitott és fogadd el, hogy ő zárkózottabb típus.
Esetleg menjetek el néha borozni! :)) Icipici alkohol segíthet megnyílni...
De erőltetni semmit, nehogy ellenkezőleg süljön el.
Első vagyok: most látom, hogy keres. Akkor semmi baj, nincs veled baja, csak introvertált.
Nálam ez nagyon változó, a legjobb barátnőmmel is néha órákon át végig beszélgetek, be nem áll a szám, de van olyan találkozónk, amikor ötszót nem szólok, mert épp olyan hangulatban talál.
Figyelek rá, nevetünk, közbekérdezek, mert érdekel, amiket mond, csak egyszerűen zárkózottabb napom van, és olyankor nem nyílok meg.
De aki elfogad, az ezzel együtt fogad el, és nem tolja a dolgokat, hanem "oké, ma ez egy ilyen napja". :)
A vőlegényemmel is ugyanígy viselkedek, pedig benne 100% megbízok, szeretem, ő is, vele tervezek élni, de előfordulnak napok, amikor bezárkózok. Semmi gond, semmi személyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!