Találkozott-e már valaki azzal a jelenséggel, hogy a rokonság egy része irígy nyaralóra, amelynek nem élvezheti anyagi hasznát, ezért a tulajdonos ellene évekig diszkriminációt alkalmaznak kollektíven?Ezzel úgy tudom alapvető emberi jogokat sértenek.
"Ha ennyiszer bántott a férjed hogy rendőri beavatkozás is kellett ráadásul több ilyen volt akkor mi a fenének vagy még ott? "
Mert vagy c típusú állampolgárok, vagy a kérdező is egy olyan ostoba nőszemély, aki hozzáment egy aggresszív falu bikájához, mert "majd egy gyerek megváltoztatja". Sajnos gyakoribb, mint amennyire az ember hinné.
Te már most szingli anyuka vagy.
Gyerektartással, hiszti nélkül nem lenne jobb? Hogy egy emberrel kevesebb után kell takarítani, mosni, főzni rá?
Ja és a gyerek nem biztos, hogy megy apuhoz, ha bizonyítod, hogy apu abúzív még lehet távoltartásit is kaptok.
Hæ??
Te kizárod őket, utána meg tátott szájjal csodálkozol, hogy ezt kapod vissza; a férjed sosem áll melletted, bántalmaz te meg szülsz neki egy gyereket és mellette maradsz.
Téged sem az eszed miatt szerethetnek, baszki.
De most mit akarsz ezzel a kérdéssel? Ja, bolond és rosszindulatú a pereputty, a férjed a családon belüli erőszak reklámarca, te meg itt panaszkodsz, ahelyett hogy fognád a motyódat gyerekestül és elköltöznél abból az abuzív pöcegödörből...miért nem teszed? Normális nő már rég otthagyta volna ezt az alakot (bár kezdjük ott, hogy normális nő nem szült volna egy ilyennek), te meg még mindig vele vagy.
Ha engem bántalmazna valaki, én nem várnék az X. alkalomig, már az első után fel is út - le is út.
Szerintem sem ma barnultatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!