Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Találkozott-e már valaki...

Találkozott-e már valaki azzal a jelenséggel, hogy a rokonság egy része irígy nyaralóra, amelynek nem élvezheti anyagi hasznát, ezért a tulajdonos ellene évekig diszkriminációt alkalmaznak kollektíven?Ezzel úgy tudom alapvető emberi jogokat sértenek.

Figyelt kérdés
Ez a gyűlölethadjárat régóta tart, a férjem családjáról van szó, a férjem egy másodpercig sem állt soha mellettem. (Egy szemét, de ezt már rég tudom.) A rokonságom azért, mert anyagilag nem tudnak annyira jól járni velem, mint szeretnének, gyűlölethadjáratot gyakorolnak, kollektíven kirekesztenek családi rendezvényekről. Nekem nem hiányoznak, de a gyerekeim miatt kínos a helyzet.

#diszkrimináció #alapvető emberi jogok sértése
aug. 27. 04:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyiszer bántott a férjed hogy rendőri beavatkozás is kellett ráadásul több ilyen volt akkor mi a fenének vagy még ott? Fogod a gyerekeket és elmentek onnan, ennyire egyszerű. Ha még mindig ott maradsz és elviseled azt a sok mocskot és csak ide jársz sírni abból nem lesz változás, és csak szenvedni fogsz még kitudja meddig. Lépni kell, nincs mese.
aug. 27. 13:13
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ennyiszer bántott a férjed hogy rendőri beavatkozás is kellett ráadásul több ilyen volt akkor mi a fenének vagy még ott? "

Mert vagy c típusú állampolgárok, vagy a kérdező is egy olyan ostoba nőszemély, aki hozzáment egy aggresszív falu bikájához, mert "majd egy gyerek megváltoztatja". Sajnos gyakoribb, mint amennyire az ember hinné.

aug. 27. 13:14
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt úgy oldottam meg, hogy egy idő múlva jeleztem, hogy én nem járok többet ilyen rendezvényekre, de a gyerekek és a feleségem mehet nyugodtan és mennek is. Ez nekem megspórol egy értékes vasárnap délutánt, ők meg jól elvannak a rokonsággal.
aug. 27. 20:21
 34/36 anonim ***** válasza:

Te már most szingli anyuka vagy.

Gyerektartással, hiszti nélkül nem lenne jobb? Hogy egy emberrel kevesebb után kell takarítani, mosni, főzni rá?

Ja és a gyerek nem biztos, hogy megy apuhoz, ha bizonyítod, hogy apu abúzív még lehet távoltartásit is kaptok.

aug. 28. 16:52
 35/36 anonim válasza:

Hæ??

Te kizárod őket, utána meg tátott szájjal csodálkozol, hogy ezt kapod vissza; a férjed sosem áll melletted, bántalmaz te meg szülsz neki egy gyereket és mellette maradsz.

Téged sem az eszed miatt szerethetnek, baszki.

De most mit akarsz ezzel a kérdéssel? Ja, bolond és rosszindulatú a pereputty, a férjed a családon belüli erőszak reklámarca, te meg itt panaszkodsz, ahelyett hogy fognád a motyódat gyerekestül és elköltöznél abból az abuzív pöcegödörből...miért nem teszed? Normális nő már rég otthagyta volna ezt az alakot (bár kezdjük ott, hogy normális nő nem szült volna egy ilyennek), te meg még mindig vele vagy.

Ha engem bántalmazna valaki, én nem várnék az X. alkalomig, már az első után fel is út - le is út.

Szerintem sem ma barnultatok.

aug. 29. 13:34
 36/36 gungasam ***** válasza:
A rokonok ellen nincs orvosság. A rokonokat nem válogathatja meg az ember. Lehet tőlük távolságot tartani, jó nagyot. Az nem kerül semmibe, nem megalázó és a gyerekek is jól tűrik hogy senki nem eszi el előlük a sütit. A férj az más tészta! a férjet meg lehet választani, le lehet cserélni, ki lehet rúgni, be lehet csukatni, stb. Tedd amit tenned kell.
szept. 28. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!