Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Találkozott-e már valaki...

Találkozott-e már valaki azzal a jelenséggel, hogy a rokonság egy része irígy nyaralóra, amelynek nem élvezheti anyagi hasznát, ezért a tulajdonos ellene évekig diszkriminációt alkalmaznak kollektíven?Ezzel úgy tudom alapvető emberi jogokat sértenek.

Figyelt kérdés
Ez a gyűlölethadjárat régóta tart, a férjem családjáról van szó, a férjem egy másodpercig sem állt soha mellettem. (Egy szemét, de ezt már rég tudom.) A rokonságom azért, mert anyagilag nem tudnak annyira jól járni velem, mint szeretnének, gyűlölethadjáratot gyakorolnak, kollektíven kirekesztenek családi rendezvényekről. Nekem nem hiányoznak, de a gyerekeim miatt kínos a helyzet.

#diszkrimináció #alapvető emberi jogok sértése
aug. 27. 04:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

"A rokonságom azért, mert anyagilag nem tudnak annyira jól járni velem, mint szeretnének, gyűlölethadjáratot gyakorolnak, kollektíven kirekesztenek családi rendezvényekről."

Azért az meg van, hogy mindenkinek szíve joga azt hívni meg, akit akar? Nem nyilvános rendezvény, így szó nincs diszkriminációról.

aug. 27. 06:40
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az egészet.
aug. 27. 06:42
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

12

A kerdezonek van egy nyaraloja, ahova nem engedi a férje családját. Ezért aztán nincs meghivva semmi családi eseményre.

aug. 27. 06:45
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem igazán van kapcsolat, mivel ki vagyok rekesztve.
aug. 27. 06:48
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Az nem diszkrimináció, ha családi rendezvényekre, eseményekre nem hívnak meg. Maximum bunkóság/illetlenség, de azt a törvény nem bünteti 🤷🏼‍♀️. De nem kötelesek olyan embert hívni, akit nem kedvelnek.
aug. 27. 07:21
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem hívnak családi rendezvényre azok, akiket nem kedvelsz és ők se téged? Na és? Örülj neki!
aug. 27. 07:24
 17/36 anonim ***** válasza:
90%
Ha már jogokról írsz, akkor a gyerekeidnek is alapvető joga lenne egy nem diszfunkcionális családban felnőni, de azt ugye Te is belátod, hogy a Tiétek sajnos eléggé problémás, hiszen szemétnek nevezed a férjed és a családja sem kedvel Téged. Ez a környezet nem tesz jót a gyerekeknek (se), ezt jól látod, de ilyenkor nem az a megoldás, hogy puffogsz a család háta mögött és "alapvető emberi jogokat" követelsz. A stílusod alapján úgy sejtem - bár nyilván pár mondatból nem szerencsés ítélni - eléggé nehéz, merev természetű lehetsz, közel nem biztos, hogy azért rekesztett ki a férjed rokonsága a családi összejövetelekből, mert irigyek a nyaralódra. Az, aki így ki tudja számolni, hogy hány db szívességet tett valakinek a múltban, az nem önzetlen ember. Ha segítesz, segíts szívből, ha nem megy, ne csodálkozz, hogy nem kérnek a társaságodból.
aug. 27. 07:28
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebben a probléma? A nyaralódba nem megy a férjes rokonsága, te meg nem mész a férjed családjának rendezvényeire.

Simán lehet ettől még boldog családi életed.

Bár ha a férjeddel is probléma van akkor miért nem lépsz ki a kapcsolatból?

aug. 27. 07:29
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az ő saját magán területükön vannak a bulik...ha te nem engeded be őket a saját magánterületedre akkor mi alapján várod el,hogy fordítva szívesen lássanak? És ha csak nem egy csilliárdos magánvilla helikopter leszállóval az egészet nem is értem... Engeded volna őket 1-2x régebben rég ráuntak volna és nem te lennél otthon a közutálát tárgya.
aug. 27. 07:48
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Akkor máshogy fogalmazok.

Elmagyaráznád, hogy miért írtál ide, mit szeretnél, mi a gond?

Ők nem mennek a nyaralóba, te nem mész hozzájuk.

Ez nem diszkrimináció, hanem kölcsönösség. Rendben van teljesen.

aug. 27. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!