Találkozott-e már valaki azzal a jelenséggel, hogy a rokonság egy része irígy nyaralóra, amelynek nem élvezheti anyagi hasznát, ezért a tulajdonos ellene évekig diszkriminációt alkalmaznak kollektíven?Ezzel úgy tudom alapvető emberi jogokat sértenek.
Figyelt kérdés
Ez a gyűlölethadjárat régóta tart, a férjem családjáról van szó, a férjem egy másodpercig sem állt soha mellettem. (Egy szemét, de ezt már rég tudom.) A rokonságom azért, mert anyagilag nem tudnak annyira jól járni velem, mint szeretnének, gyűlölethadjáratot gyakorolnak, kollektíven kirekesztenek családi rendezvényekről. Nekem nem hiányoznak, de a gyerekeim miatt kínos a helyzet.#diszkrimináció #alapvető emberi jogok sértése
aug. 27. 04:33
1/36 A kérdező kommentje:
Javítás: ... ezért a tulajdonos ellen...
aug. 27. 04:42
2/36 anonim válasza:
Milyen jogokat sért az, ha utálatosak veled a rokonok? Kellemetlen persze, de nincs olya jog, hogy mindenkinek jóban kell lennie veled.
3/36 anonim válasza:
Irigységgel sokan találkoznak életük során. Nem egyedi jelenség.
Inkább az a kínos, hogy egy ilyen ember mellett élsz még mindig. Ez az igazàn nagy szégyen rád nézve.
5/36 A kérdező kommentje:
A diszkrimináció alapvető emberi jogokat sért.
aug. 27. 06:09
6/36 anonim válasza:
Akkor pereld be őket.
Számít mit mondunk?
Szakítsd meg a kapcsolatot és kész.
7/36 anonim válasza:
Akkor te se diszkrimináld a rokonokat, és engedd, hogy családtagként hadd használják õk is a nyaralót.
8/36 A kérdező kommentje:
Ennyire haszonleső embereket soha nem fogok jutalomban részesíteni. Jószándékú embereket meghívok. Ők a legkevésbé sem mem méltók rá. Ja és sógornőmnek az elmúlt 10 évben ritka jó protekciókat szereztem az élet különböző területein. Konkrétan négyen. Utána mégis hátat fordított. Azért nem válok el, mert szemét emberek miatt nem fogok a saját gyerekeimtől egy percet sem távol tölteni.
aug. 27. 06:22
9/36 A kérdező kommentje:
Az összes gyerekeruhánkat 10 éven át elkérte a járókával, korcsolyákkal... minden egyébbel együtt. Ő alaposan kihasznált, majd hátat fordított. Ritka aljas emberek ezek.
aug. 27. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!