Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Találkozott-e már valaki...

Találkozott-e már valaki azzal a jelenséggel, hogy a rokonság egy része irígy nyaralóra, amelynek nem élvezheti anyagi hasznát, ezért a tulajdonos ellene évekig diszkriminációt alkalmaznak kollektíven?Ezzel úgy tudom alapvető emberi jogokat sértenek.

Figyelt kérdés
Ez a gyűlölethadjárat régóta tart, a férjem családjáról van szó, a férjem egy másodpercig sem állt soha mellettem. (Egy szemét, de ezt már rég tudom.) A rokonságom azért, mert anyagilag nem tudnak annyira jól járni velem, mint szeretnének, gyűlölethadjáratot gyakorolnak, kollektíven kirekesztenek családi rendezvényekről. Nekem nem hiányoznak, de a gyerekeim miatt kínos a helyzet.

#diszkrimináció #alapvető emberi jogok sértése
aug. 27. 04:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
79%

Diszkrimináció a revange az önzőségedért. Tudod mit jelent az a szó hogy család?

"Ez a gyűlöletethadjárat már régóta tart(...)" -Ez most jutott eszedbe? Miért nem ültél le velük eddig megbeszélni?

"(Egy szemét, de ezt már rég tudom.)" - ha rég tudod, miért vagy még vele?

"Nekem nem hiányoznak, de a gyerekeim miatt kínos a helyzet."- és szerinted az a gyerekeidnek nem kínos, hogy nem engeded hozzátok a család többi tagját időnként mert azt hiszed az anyagi javadat akarják? Nem fogják feltenni a kérdést hogy miért nem jönnek sosem a rokonok? És azt is hogy miért vagy velük "hadjáratban"?

Megoldás: vagy leülsz beszélgetni velük és változtatsz te is meg ők is a hozzáálláson, találtok egy olyan "haditervet" ami mindenkinek jó, vagy mindenki megy amerre lát. A jelenlegi helyzeted senkinek nem jó.

Szerintem pl egyébként havi 1 alkalmat túl lehetne élni a részedről.

aug. 27. 08:14
 22/36 A kérdező kommentje:
Megkértem őket - normál hangon-, hogy írják meg, konkrétan mi a kirekesztés tárgya. Nem írtak semmit. Más lehetőségem nincs a megbeszélésre.
aug. 27. 09:36
 23/36 A kérdező kommentje:
A férjem hétszer bántalmazott fizikailag, négyszer hívtam rendőrt. Az ilyen ember szemét.
aug. 27. 09:37
 24/36 anonim ***** válasza:
90%
Honnan tudják hogy van nyaralód ? Gondolom menőztél vele.
aug. 27. 10:33
 25/36 anonim ***** válasza:
84%
De együtt éltek még. Tényleg ő a hibás? Az ilyen szemét embert otthagyjuk.
aug. 27. 10:34
 26/36 anonim ***** válasza:
92%
Jézusom... :D Ezen most hangosan nevetek. Szerintem nem a nyaralód miatt nem állnak veled szóba, hanem mert olyan kifejezéseket alkalmazol élőbeszédben is, hogy kiég az ember agya :D
aug. 27. 11:45
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
A férjedtlő meg el kell válni, nem itt ócsárolni...
aug. 27. 11:46
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha többször bántalmazott a férjed fizikailag, akkor miért nem váltál el?
aug. 27. 11:54
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

"A férjem hétszer bántalmazott fizikailag, négyszer hívtam rendőrt. Az ilyen ember szemét."

Neked ebben a helyzetben tényleg az a legnagyobb problémád, hogy a gyerekeidnek kellemetlen, ha Te nem vehetsz részt a férjed családjánál az összejöveteleken?

Ebben a helyzetben az lenne a legfontosabb, hogy elválj az agresszív férjedtől, hiszen a gyerekeket ez a helyzet biztosan traumatizálja.

aug. 27. 12:01
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

"A férjem hétszer bántalmazott fizikailag, négyszer hívtam rendőrt. Az ilyen ember szemét"

Te meg ostoba, hogy még mindig vele vagy. Zsák a foltját.

aug. 27. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!