Találkozott-e már valaki azzal a jelenséggel, hogy a rokonság egy része irígy nyaralóra, amelynek nem élvezheti anyagi hasznát, ezért a tulajdonos ellene évekig diszkriminációt alkalmaznak kollektíven?Ezzel úgy tudom alapvető emberi jogokat sértenek.
Diszkrimináció a revange az önzőségedért. Tudod mit jelent az a szó hogy család?
"Ez a gyűlöletethadjárat már régóta tart(...)" -Ez most jutott eszedbe? Miért nem ültél le velük eddig megbeszélni?
"(Egy szemét, de ezt már rég tudom.)" - ha rég tudod, miért vagy még vele?
"Nekem nem hiányoznak, de a gyerekeim miatt kínos a helyzet."- és szerinted az a gyerekeidnek nem kínos, hogy nem engeded hozzátok a család többi tagját időnként mert azt hiszed az anyagi javadat akarják? Nem fogják feltenni a kérdést hogy miért nem jönnek sosem a rokonok? És azt is hogy miért vagy velük "hadjáratban"?
Megoldás: vagy leülsz beszélgetni velük és változtatsz te is meg ők is a hozzáálláson, találtok egy olyan "haditervet" ami mindenkinek jó, vagy mindenki megy amerre lát. A jelenlegi helyzeted senkinek nem jó.
Szerintem pl egyébként havi 1 alkalmat túl lehetne élni a részedről.
"A férjem hétszer bántalmazott fizikailag, négyszer hívtam rendőrt. Az ilyen ember szemét."
Neked ebben a helyzetben tényleg az a legnagyobb problémád, hogy a gyerekeidnek kellemetlen, ha Te nem vehetsz részt a férjed családjánál az összejöveteleken?
Ebben a helyzetben az lenne a legfontosabb, hogy elválj az agresszív férjedtől, hiszen a gyerekeket ez a helyzet biztosan traumatizálja.
"A férjem hétszer bántalmazott fizikailag, négyszer hívtam rendőrt. Az ilyen ember szemét"
Te meg ostoba, hogy még mindig vele vagy. Zsák a foltját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!