Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek tisztességes úton...

Szerintetek tisztességes úton vannak a rokonommak ezek a nyaralások?

Figyelt kérdés

Rokonomékról van szó. (Rokonsági fokozatot nem mondanám most el) De nagyon közeli rokonról van szó.

Nos szóval a rokonnak és párjának nincs gyermeke. Rokon 34 , párja 43 éves. Albérletben laknak.

Rokon keres 400 ezer ftot. Párja 280 ezer ftot. Kettőjüknek 680 ezer havonta jövedelme.

Rokon elmondta nekem havi kiadásikat mert én is elmondtam neki az enyémet. Nos a rokonéknak havi 120 ezer albérlet+40 rezsi. Összesen 160 ezer havonta.

Minden hónapban be vásárolnak élelmiszert egy hónapra 200 ezer forintért.

Ruha egyéb havonta kb 70 ezer.. szóval összesen a kiadásuk havonta mármint rezsi élelem, ruha stb összesen 430 ezer körül van nekik a kiadás. Marad nekik tisztán 250 ezruk kb....

Nos minden évben Görögbe nyaralnak 1 hetet ami most is másfél millióban volt nekik, törökbe is nyaraltak 1 hetet az is másfél milla volt nekik, vettek új kocsit 2 millióért is... Télen járnak siofokra, welnessre ahol 500-600 szereket hagynak szerinted ezt fedezi az amit keresnek? Mármint a 430 ezres kiadás mellet

aug. 17. 16:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Egyébként én is utaztam már külföldre kemény 16000 forintért, mert annyival előre megvettem a repjegyet kedvezményesen. Nem nagy cucc, csak nézni kell a repjegyeket.

Szóval egy út nem 1,5 milla, már bocs. A szállás költés a több, de manapság pl pont a repjegy egy fapadossal nem tétel kb.

aug. 18. 08:39
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Beteges ahogy így számon tartod minden havi bevételüket és a kiadásaikat. Ha magadnak tennéd, talán te is eljutnál "görögbe" :)
aug. 18. 17:13
 23/25 anonim ***** válasza:
Ez igaz ma 17:13
aug. 18. 17:37
 24/25 anonim ***** válasza:
A kérdezö eleve betegesen irigy, a rokonok fizetését esetleg tudja, a többit csak a saját ötletei alapjßan saccolja és utána meg hisztizik.
aug. 18. 19:15
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de ez alsós matek szerintem.

Összeadod egy évre a bevételeket, kivonod belőle a kiadásokat.

Emelt szintű feladat, hogy figyelembe kell venned, hogy vannak havi tételek, amiket éves viszonyításhoz 12-vel kell szorozni és vannak egyedi kiadások, amiket meg nem.

Egyébként meg mit irigykedsz?

Második egyébként, ilyen kotnyeles hugicának meg simán lehet, hogy nem is az igazságot mondják

aug. 18. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!