Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek tisztességes úton...

Szerintetek tisztességes úton vannak a rokonommak ezek a nyaralások?

Figyelt kérdés

Rokonomékról van szó. (Rokonsági fokozatot nem mondanám most el) De nagyon közeli rokonról van szó.

Nos szóval a rokonnak és párjának nincs gyermeke. Rokon 34 , párja 43 éves. Albérletben laknak.

Rokon keres 400 ezer ftot. Párja 280 ezer ftot. Kettőjüknek 680 ezer havonta jövedelme.

Rokon elmondta nekem havi kiadásikat mert én is elmondtam neki az enyémet. Nos a rokonéknak havi 120 ezer albérlet+40 rezsi. Összesen 160 ezer havonta.

Minden hónapban be vásárolnak élelmiszert egy hónapra 200 ezer forintért.

Ruha egyéb havonta kb 70 ezer.. szóval összesen a kiadásuk havonta mármint rezsi élelem, ruha stb összesen 430 ezer körül van nekik a kiadás. Marad nekik tisztán 250 ezruk kb....

Nos minden évben Görögbe nyaralnak 1 hetet ami most is másfél millióban volt nekik, törökbe is nyaraltak 1 hetet az is másfél milla volt nekik, vettek új kocsit 2 millióért is... Télen járnak siofokra, welnessre ahol 500-600 szereket hagynak szerinted ezt fedezi az amit keresnek? Mármint a 430 ezres kiadás mellet

aug. 17. 16:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10%
#9-es de most figy ha heti háromszor esznek 10-12 ezerért étterembe ketten vagy pizzáznak még az is csak 120 ezer egy hónapba! 60-80 ezerből lehet bevásárolni, nem nagy matek!
aug. 17. 16:50
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

9-es, használd nyugodtan. :-)

Én Szilágyi Jánostól (évtizedekkel ezelőtt televíziós műsorvezető volt) hallottam egyszer ezt a kifejezést. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy "Magyarországon nagyon magas az SI-faktor" vagyis a Sárga Irigység-faktor. Annak kapcsán került ez szóba, hogy mint sikeres tévés személyiséget, őt is sokan irigylik.

aug. 17. 16:52
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Semmi közöd hozzá. Amúgymeg ha nem tisztességes úton szerzik a pénzt, ahhoz sincs közöd. De azt sem tudod, hogy milyen plusz bevételekhez jutnak. Nekem is van rokonom, aki csakúgy ad el dolgokat mégsem szólok a Navnak... nemis értem..
aug. 17. 17:06
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

#9 vagyok

Köszi kajak, k*rva jó X"D

Nekem ez ki maradt valahogy, de milyen igaza van basszus :D

aug. 17. 17:07
 15/25 babyboom567 ***** válasza:
69%
Meg attól,hogy valaki felnőtt, attól még lehet egy tündérnagyija, vagy tündér-keresztanyja,aki mindig dugdossa neki a pénzt, vagy befizeti ide-oda,nyilván nem milliós dolgokat,ésszerű határokon belül(47 vagyok, az én nagyim idén halt meg, a tündér-keresztanyám meg pár éve,mindig lesték minden kívánságomat)
aug. 17. 17:34
 16/25 anonim ***** válasza:
netán adócsalóknak gondolod őket?
aug. 17. 22:33
 17/25 anonim ***** válasza:
Csomóan utaznak hitelből. De pl a covid idején legalább egy évig nem lehetett utazni, ha akkor is ennyit kerestek, az 3 milla megtakarítás, amihez bizonyára tesznek folyamatosan, ha nekik az utazás a fontos. De mondom, lehet hitelből is. Neked mindenesetre semmi közöd hozzá.
aug. 17. 22:44
 18/25 anonim ***** válasza:
És ha nem?
aug. 17. 22:59
 19/25 anonim ***** válasza:
Gondolom nem szórják a pénzt. Nekem a kolléganőm nyavalyog mindig, hogy bezzeg nekem jól keres a férjem. Ja, de két gyereket is eltartunk. Úgy már a kolléganőm áll jobban anyagilag, neki nincs gyereke. Ő minden szart megvesz magának és a külsejére is költ rendesen. Ez mind tömérdek pénz. Aki ruhán, kaján tud spórolni, annak sok pénze megmarad.
aug. 18. 07:44
 20/25 anonim ***** válasza:
Semmi közöd hozzá - röviden és tömören.
aug. 18. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!