Szerintetek tisztességes úton vannak a rokonommak ezek a nyaralások?
Rokonomékról van szó. (Rokonsági fokozatot nem mondanám most el) De nagyon közeli rokonról van szó.
Nos szóval a rokonnak és párjának nincs gyermeke. Rokon 34 , párja 43 éves. Albérletben laknak.
Rokon keres 400 ezer ftot. Párja 280 ezer ftot. Kettőjüknek 680 ezer havonta jövedelme.
Rokon elmondta nekem havi kiadásikat mert én is elmondtam neki az enyémet. Nos a rokonéknak havi 120 ezer albérlet+40 rezsi. Összesen 160 ezer havonta.
Minden hónapban be vásárolnak élelmiszert egy hónapra 200 ezer forintért.
Ruha egyéb havonta kb 70 ezer.. szóval összesen a kiadásuk havonta mármint rezsi élelem, ruha stb összesen 430 ezer körül van nekik a kiadás. Marad nekik tisztán 250 ezruk kb....
Nos minden évben Görögbe nyaralnak 1 hetet ami most is másfél millióban volt nekik, törökbe is nyaraltak 1 hetet az is másfél milla volt nekik, vettek új kocsit 2 millióért is... Télen járnak siofokra, welnessre ahol 500-600 szereket hagynak szerinted ezt fedezi az amit keresnek? Mármint a 430 ezres kiadás mellet
9-es, használd nyugodtan. :-)
Én Szilágyi Jánostól (évtizedekkel ezelőtt televíziós műsorvezető volt) hallottam egyszer ezt a kifejezést. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy "Magyarországon nagyon magas az SI-faktor" vagyis a Sárga Irigység-faktor. Annak kapcsán került ez szóba, hogy mint sikeres tévés személyiséget, őt is sokan irigylik.
#9 vagyok
Köszi kajak, k*rva jó X"D
Nekem ez ki maradt valahogy, de milyen igaza van basszus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!