Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek tisztességes úton...

Szerintetek tisztességes úton vannak a rokonommak ezek a nyaralások?

Figyelt kérdés

Rokonomékról van szó. (Rokonsági fokozatot nem mondanám most el) De nagyon közeli rokonról van szó.

Nos szóval a rokonnak és párjának nincs gyermeke. Rokon 34 , párja 43 éves. Albérletben laknak.

Rokon keres 400 ezer ftot. Párja 280 ezer ftot. Kettőjüknek 680 ezer havonta jövedelme.

Rokon elmondta nekem havi kiadásikat mert én is elmondtam neki az enyémet. Nos a rokonéknak havi 120 ezer albérlet+40 rezsi. Összesen 160 ezer havonta.

Minden hónapban be vásárolnak élelmiszert egy hónapra 200 ezer forintért.

Ruha egyéb havonta kb 70 ezer.. szóval összesen a kiadásuk havonta mármint rezsi élelem, ruha stb összesen 430 ezer körül van nekik a kiadás. Marad nekik tisztán 250 ezruk kb....

Nos minden évben Görögbe nyaralnak 1 hetet ami most is másfél millióban volt nekik, törökbe is nyaraltak 1 hetet az is másfél milla volt nekik, vettek új kocsit 2 millióért is... Télen járnak siofokra, welnessre ahol 500-600 szereket hagynak szerinted ezt fedezi az amit keresnek? Mármint a 430 ezres kiadás mellet

aug. 17. 16:09
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Tehát mondta évente 5 milliót elszórakoznak
aug. 17. 16:14
 2/25 anonim ***** válasza:
97%

Egészségükre.

Mi közöd hozzá?

aug. 17. 16:23
 3/25 anonim ***** válasza:
97%

Elöször is miböl gondolod, hogy kötelesek minden bevételükröl beszámolni neked?

Másrészt feltehetöen amiket saccolsz kiadásokat, az nem minden hónapban ennyi.

Harmadszor, az ö dolguk, mikor hol nyaralnak, mire költik a pénzüket.

Negyedszer, ha nem tisztességes úton jutnának pénzhez, akkor nem évi max 2 millió lenne az, ami szerinted nem fér bele.

Ötödször - és ez a legfontosabb - NEKED SEMMI KÖZÖD a pénzügyeikhez.

aug. 17. 16:27
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
Mi közöd van hozzá?
aug. 17. 16:34
 5/25 anonim ***** válasza:
79%
Miért ne lehetne tisztességes úton? Azt írod, mindketten dolgoznak, gyerek nincs. Láthatóan nekik az utazás a prioritás, így minden pénzt arra tesznek el, gyűjtenek rá stb. Én is minden évben megyek például egy fesztiválra, ami már kb. 800000 ft-ba kerül/1 hét, régebben "csak" 500000 ft volt, mielőtt így elszálltak az árak, és mindig kérdezgetik tőlem is, hogy miből. Dolgozok, és egész évben gyűjtök rá, így mikor megyek, ott van egyben a pénz. Nem kell elszórni másra, és akkor neked is lesz.
aug. 17. 16:38
 6/25 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, te ún. SI-kórban szenvedsz. Ez a Sárga Irigység-kór. Nem fertőző, és nem is halálos, de az érintett személy életét nagyon meg tudja keseríteni és egész hátralevő életére boldogtalanná teheti.
 7/25 anonim ***** válasza:
63%

Kamu a másfél milla egy hétre, görögország ettől jóval olcsóbb!

A havi 200 ezer kajára kettejüknek is lódítás, ennyiből minden héten háromszor éttermezhetnének és még úgyis maradna bevásárlásra!

Szóval a kérdést is megválaszolva igen legálisan lehetséges ennyiből!

8/25 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha minden hónapban félre raknak, akkor simán meg van.
aug. 17. 16:41
 9/25 anonim ***** válasza:
89%

ma 16:38

X"DDD

Ez jó, ezt loptam, ha nem gond.

aug. 17. 16:42
 10/25 anonim ***** válasza:
96%

Mi is most megyünk Görögországba, nem utazási irodával. A jegyek kettőnknek oda vissza 200.000ft sem volt, fapadossal megyünk, a szállásunk 250ezer ft lesz, és költőpénzt sem viszünk sokat... A szállást még télen foglaltuk, annyi idő alatt, fél év alatt meg egy kiskeresetű valaki is tud félretenni havi 10-20ezer forintot, az simán elmegy minden háztartásban felesleges dolgokra is.

Ha annyira irigyled, akkor tedd te is ezt. Szerintem ultra szánalmas ez a kérdés. Miért kell turkálni más tárcájában? Lehet akkora hitelük van, mint a ház...

aug. 17. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!