Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogtalanul váltam közutálat...

Jogtalanul váltam közutálat tárgyává emiatt a 4 szó miatt? Miért nekem kéne bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Röviden fogom leírni, mert már nincs idegem hozzá, szóval van egy unokatestvérem, akivel régen nagyon jóban voltam, de elment dubajozós irányba. Legutoljára a facebook-on rakott ki egy fényképet, amin a legújabb pasijával pózol, egy eléggé drága autóval a háttérben. Én pedig odaírtam, hogy "drága kocsi, olcsó nő". Emiatt most mindenki engem csesztet, én lettem a főellenség, aki ellen hadjáratot kell folytatni, és nekem kéne bocsánatot kérnem tőle, mindenki ezt várja el, de a következő látogatáskor a bocsánatkérés helyett felfogok állni, és a szemébe mondom, hogy "egy r...nc vagy", és otthagyom őket. Nagyon elegem van már, hogy folyamatosan a dicsekvéseket kell hallgatnom. Nemcsak tőle, hanem többiektől is. Állandóan fényezik magukat. De nem azért, hogy megosszák az örömüket, hanem hogy ők jobbnak tűnjenek a másiknál.

Közben meg ironikus módon van egy régi, gyerekkori haverom, aki hatalmas hülyeséget csinált a pénzével, és a rokonságom rajta röhög, hogy mennyire buta volt, de annyira unintelligensek, hogy nem veszik észre az összefüggést közte és az unokatestvérem között. Ugyanis a srácnak is olyan hatalmas elvárásai voltak, hogy az általam javasolt állampapírok nem voltak elég neki, ő a legtutibb befektetést akarta, amiből meggazdagodhat majd. Persze átcseszték, ennyi volt az örökség. Az unokatestvéremnek is irreálisan magas elvárásai vannak, és persze hogy őt is többnyire csak átcseszik, de ő nem lehet hibás, rá semmi kritikát nem lehet mondani, mert ő nő, csak áldozat lehet, a haverom ezzel szemben pancser, lúzer, meg mindenfélét elhordanak róla. Ebből van már nagyon elegem, meg abból is, hogy az uncsitesó állandóan a férfiakat szidja, de ő persze tökéletes.

aug. 1. 11:16
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
85%

Vicces, mert Svájcban élek, nőként, és juszt megkapom, hogy a Langstrassén dolgozom mint k...a.

Az fel sem merül senkiben, hogy normális munkám van, mert ha Svájc akkor TUTI szexszel keresem a pénzt 😂 Hiába, sok az idióta a világban.

aug. 2. 10:38
 52/53 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező! Tényleg: van munkája az unokatesódnak, esetleg ez a "dubajozós irány" csak a te feltételezésed? Mert akkor jogos a család felháborodása, neked pedig önkritikát kellene gyakorolnod. Fiatalok szoktak fotózkodni menő kocsikkal -ami nem is az övék- hadd írígykedjenek a többiek.
aug. 2. 11:09
 53/53 anonim ***** válasza:
100%
#48-as, a #45-ös valószínűleg tudja, mi az a "dubajozás", ellenben azt is tudja, hogy a kérdezőnek fogalma sincs róla, mivel foglalkozik VALÓJÁBAN az unokatestvére. Dubajban elég sok magyar dolgozik, nők-férfiak vegyesen, és nem, a túlnyomó részük NEM prosti.
aug. 3. 07:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!