Jogtalanul váltam közutálat tárgyává emiatt a 4 szó miatt? Miért nekem kéne bocsánatot kérnem?
Röviden fogom leírni, mert már nincs idegem hozzá, szóval van egy unokatestvérem, akivel régen nagyon jóban voltam, de elment dubajozós irányba. Legutoljára a facebook-on rakott ki egy fényképet, amin a legújabb pasijával pózol, egy eléggé drága autóval a háttérben. Én pedig odaírtam, hogy "drága kocsi, olcsó nő". Emiatt most mindenki engem csesztet, én lettem a főellenség, aki ellen hadjáratot kell folytatni, és nekem kéne bocsánatot kérnem tőle, mindenki ezt várja el, de a következő látogatáskor a bocsánatkérés helyett felfogok állni, és a szemébe mondom, hogy "egy r...nc vagy", és otthagyom őket. Nagyon elegem van már, hogy folyamatosan a dicsekvéseket kell hallgatnom. Nemcsak tőle, hanem többiektől is. Állandóan fényezik magukat. De nem azért, hogy megosszák az örömüket, hanem hogy ők jobbnak tűnjenek a másiknál.
Közben meg ironikus módon van egy régi, gyerekkori haverom, aki hatalmas hülyeséget csinált a pénzével, és a rokonságom rajta röhög, hogy mennyire buta volt, de annyira unintelligensek, hogy nem veszik észre az összefüggést közte és az unokatestvérem között. Ugyanis a srácnak is olyan hatalmas elvárásai voltak, hogy az általam javasolt állampapírok nem voltak elég neki, ő a legtutibb befektetést akarta, amiből meggazdagodhat majd. Persze átcseszték, ennyi volt az örökség. Az unokatestvéremnek is irreálisan magas elvárásai vannak, és persze hogy őt is többnyire csak átcseszik, de ő nem lehet hibás, rá semmi kritikát nem lehet mondani, mert ő nő, csak áldozat lehet, a haverom ezzel szemben pancser, lúzer, meg mindenfélét elhordanak róla. Ebből van már nagyon elegem, meg abból is, hogy az uncsitesó állandóan a férfiakat szidja, de ő persze tökéletes.
Vicces, mert Svájcban élek, nőként, és juszt megkapom, hogy a Langstrassén dolgozom mint k...a.
Az fel sem merül senkiben, hogy normális munkám van, mert ha Svájc akkor TUTI szexszel keresem a pénzt 😂 Hiába, sok az idióta a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!