Jogtalanul váltam közutálat tárgyává emiatt a 4 szó miatt? Miért nekem kéne bocsánatot kérnem?
Röviden fogom leírni, mert már nincs idegem hozzá, szóval van egy unokatestvérem, akivel régen nagyon jóban voltam, de elment dubajozós irányba. Legutoljára a facebook-on rakott ki egy fényképet, amin a legújabb pasijával pózol, egy eléggé drága autóval a háttérben. Én pedig odaírtam, hogy "drága kocsi, olcsó nő". Emiatt most mindenki engem csesztet, én lettem a főellenség, aki ellen hadjáratot kell folytatni, és nekem kéne bocsánatot kérnem tőle, mindenki ezt várja el, de a következő látogatáskor a bocsánatkérés helyett felfogok állni, és a szemébe mondom, hogy "egy r...nc vagy", és otthagyom őket. Nagyon elegem van már, hogy folyamatosan a dicsekvéseket kell hallgatnom. Nemcsak tőle, hanem többiektől is. Állandóan fényezik magukat. De nem azért, hogy megosszák az örömüket, hanem hogy ők jobbnak tűnjenek a másiknál.
Közben meg ironikus módon van egy régi, gyerekkori haverom, aki hatalmas hülyeséget csinált a pénzével, és a rokonságom rajta röhög, hogy mennyire buta volt, de annyira unintelligensek, hogy nem veszik észre az összefüggést közte és az unokatestvérem között. Ugyanis a srácnak is olyan hatalmas elvárásai voltak, hogy az általam javasolt állampapírok nem voltak elég neki, ő a legtutibb befektetést akarta, amiből meggazdagodhat majd. Persze átcseszték, ennyi volt az örökség. Az unokatestvéremnek is irreálisan magas elvárásai vannak, és persze hogy őt is többnyire csak átcseszik, de ő nem lehet hibás, rá semmi kritikát nem lehet mondani, mert ő nő, csak áldozat lehet, a haverom ezzel szemben pancser, lúzer, meg mindenfélét elhordanak róla. Ebből van már nagyon elegem, meg abból is, hogy az uncsitesó állandóan a férfiakat szidja, de ő persze tökéletes.
Kérdező!
Az uncsitesód egy utolsó k…..va.
De ez az Ő dolga, Téged nem kell, hogy ez érdekeljen.
Ha kiprovokálja, akkor nyugodtan küldd el a halál f@szára!
Különösen, ha az idiótája még ki is posztolja.
Ha a család mellé áll, akkor őket is!
Ilyen f@sztarisznya bandára nincs szükséged.
Téged meg miért zavar, ha valaki "elmegy dubajozó irányba"??? Egyáltalán mit jelent ez?? Nem is egyértelmű, mit tesz, vagy mit akarsz ezzel mondani... És ettől rossz ember lesz? Ettől miért lesz rossz ember?? Savanyú a szőlő, hogy ő boldog, neked meg csak a morgás marad, meg hogy te nem tudsz dubajozós nőt se összeszedni?
Semmi értelme nincs, hogy facebookon ilyeneket írogatsz, meg a szemébe akarod mondani, hogy r--banc vagy. Ugyan minek kell neked ezt mondani? Ha az, akkor szerinted a te "pofábavágásod" nélkül nincs tisztába vele, te kellesz oda feltétlenül?
Szerintem te sikertelen vagy a saját életedben és nincs jobb dolgod, mint valakire ráereszteni a haragod, na és akkor megtaláltad őt... nem tudom mi rossz okozója ő, de addig se kell magaddal foglalkoznod...
Kérdező, neked nem főként az a bajod, hogy mindenki ellened van, hanem inkább az, hogy nem röhögnek veled ezen a "kolosszális" poénon...
Elhiheted, hogy te sem vagy tökéletes, és neked is lenne mire beszólogatni. Lehet, hogy a rokonságod idiótákból áll, mert nem bírják összeadni az 1+1-et, de az is lehet, hogy csak veled nem közölték, vagy szimplán leszarják. De legalább ők ember módjára tudnak viselkedni, ellentétben veled.
46#
Neked -meg többeknek is-fogalmad sincs arról, hogy mit jelent valójában a "dubajozás". Nem az "ősi mesterség" gyakorlásáról szól, sokkal-sokkal keményebb is lehet. Mindezt azért, hogy itthon villoghasson a drága cuccaival... Olvassál egy-két cikket ezzel kapcsolatban, és akkor nem kérdezel olyant, "ettől rossz ember lesz"?
Imádom az ilyet amúgy. Látástól mikulásig dolgoztunk mind a ketten, még így is hitellel tudtuk megvenni a házunkat, van egy 21 éves patika állapotú 4-es audink (a tulaja tényleg vigyázott rá, minden gyári rajta) 1 misi volt, meg férjem apjától kaptunk egy 22 éves laguna-t, én itthon vagyok a 2 gyerekkel, férjem dolgozik, konkrétan a 2 gyerekre járó adókedvezménnyel éjszakai pótlékokkal kap 450-et egészségügyben.
De az van mondva, hogy a gyerekek mellett k.rva vagyok, vagy a férjem drogot terít, mer' nekünk milyen jól megy. Ja, igen jól megy, mert anyósom besegített a klímába. De jó nekünk.
Amúgy meg, honnan vagy ilyen biztos abban, hogy a lábát teszi szét Dubai-ban? Megkérdezted mit dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!