Jogtalanul váltam közutálat tárgyává emiatt a 4 szó miatt? Miért nekem kéne bocsánatot kérnem?
Röviden fogom leírni, mert már nincs idegem hozzá, szóval van egy unokatestvérem, akivel régen nagyon jóban voltam, de elment dubajozós irányba. Legutoljára a facebook-on rakott ki egy fényképet, amin a legújabb pasijával pózol, egy eléggé drága autóval a háttérben. Én pedig odaírtam, hogy "drága kocsi, olcsó nő". Emiatt most mindenki engem csesztet, én lettem a főellenség, aki ellen hadjáratot kell folytatni, és nekem kéne bocsánatot kérnem tőle, mindenki ezt várja el, de a következő látogatáskor a bocsánatkérés helyett felfogok állni, és a szemébe mondom, hogy "egy r...nc vagy", és otthagyom őket. Nagyon elegem van már, hogy folyamatosan a dicsekvéseket kell hallgatnom. Nemcsak tőle, hanem többiektől is. Állandóan fényezik magukat. De nem azért, hogy megosszák az örömüket, hanem hogy ők jobbnak tűnjenek a másiknál.
Közben meg ironikus módon van egy régi, gyerekkori haverom, aki hatalmas hülyeséget csinált a pénzével, és a rokonságom rajta röhög, hogy mennyire buta volt, de annyira unintelligensek, hogy nem veszik észre az összefüggést közte és az unokatestvérem között. Ugyanis a srácnak is olyan hatalmas elvárásai voltak, hogy az általam javasolt állampapírok nem voltak elég neki, ő a legtutibb befektetést akarta, amiből meggazdagodhat majd. Persze átcseszték, ennyi volt az örökség. Az unokatestvéremnek is irreálisan magas elvárásai vannak, és persze hogy őt is többnyire csak átcseszik, de ő nem lehet hibás, rá semmi kritikát nem lehet mondani, mert ő nő, csak áldozat lehet, a haverom ezzel szemben pancser, lúzer, meg mindenfélét elhordanak róla. Ebből van már nagyon elegem, meg abból is, hogy az uncsitesó állandóan a férfiakat szidja, de ő persze tökéletes.
EZ böven kimeríti a becsületsértés kategóriát, ezért akár bíróságra is mehet.
Szégyellheted magad.
A bocsánatkérés a minimum!
"Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy mások bánjanak veled."
Fordított esetben te hogy reagálnál, ha nyilvános platformon téged alázna porig a rokonod?
Ha nem voltál rá kíváncsi, miért követted tovább? Én egy csomó ismerőst, akire nem vagyok kíváncsi mert debil, vagy egyszerűen nem láttam évek óta nem nézegetem és ennyi. Volt egy páros akik állandóan ömlengtek, szívecske , puszipuszi én szeretlek jobban stb ment naponta 5x, hát letiltottam a p.csába
Ennyit kellett volna tenned neked is.
Valójában semmi közöd ahhoz, hogy az unokatestvéred hogyan él. Ha "dubajozós" irányba ment el, az is az ő dolga, nem a tiéd. Véleményed lehet, de tudod, az olyan, mint a feneked lyuka: senki nem kíváncsi rá.
Amit kommenteltél a kép alá, az igencsak alpári bunkóság volt, nyilván bocsánatot kell kérni miatta - de úgysem fogod megtenni, mert annyira el vagy telve a saját tökéletességeddel, hogy még azt sem veszed észre, hogy ebben a történetben bizony te vagy a h.ülyegyerek, nem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!