Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogtalanul váltam közutálat...

Jogtalanul váltam közutálat tárgyává emiatt a 4 szó miatt? Miért nekem kéne bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Röviden fogom leírni, mert már nincs idegem hozzá, szóval van egy unokatestvérem, akivel régen nagyon jóban voltam, de elment dubajozós irányba. Legutoljára a facebook-on rakott ki egy fényképet, amin a legújabb pasijával pózol, egy eléggé drága autóval a háttérben. Én pedig odaírtam, hogy "drága kocsi, olcsó nő". Emiatt most mindenki engem csesztet, én lettem a főellenség, aki ellen hadjáratot kell folytatni, és nekem kéne bocsánatot kérnem tőle, mindenki ezt várja el, de a következő látogatáskor a bocsánatkérés helyett felfogok állni, és a szemébe mondom, hogy "egy r...nc vagy", és otthagyom őket. Nagyon elegem van már, hogy folyamatosan a dicsekvéseket kell hallgatnom. Nemcsak tőle, hanem többiektől is. Állandóan fényezik magukat. De nem azért, hogy megosszák az örömüket, hanem hogy ők jobbnak tűnjenek a másiknál.

Közben meg ironikus módon van egy régi, gyerekkori haverom, aki hatalmas hülyeséget csinált a pénzével, és a rokonságom rajta röhög, hogy mennyire buta volt, de annyira unintelligensek, hogy nem veszik észre az összefüggést közte és az unokatestvérem között. Ugyanis a srácnak is olyan hatalmas elvárásai voltak, hogy az általam javasolt állampapírok nem voltak elég neki, ő a legtutibb befektetést akarta, amiből meggazdagodhat majd. Persze átcseszték, ennyi volt az örökség. Az unokatestvéremnek is irreálisan magas elvárásai vannak, és persze hogy őt is többnyire csak átcseszik, de ő nem lehet hibás, rá semmi kritikát nem lehet mondani, mert ő nő, csak áldozat lehet, a haverom ezzel szemben pancser, lúzer, meg mindenfélét elhordanak róla. Ebből van már nagyon elegem, meg abból is, hogy az uncsitesó állandóan a férfiakat szidja, de ő persze tökéletes.

aug. 1. 11:16
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
84%
Elég bunkó dolog más képe alá ilyeneket írni, főleg rokonnak, ne is csodálkozz h haragszanak rád. Akármilyen is, ilyet nem csinálunk. Nekem nagyon irígységszagú az egész sztori, meg vagy keseredve. Nekem is van olyan rokonom akinek igencsak fel lehetne róni dolgokat, mégsem írok, mondok neki semmit, csak pont le,szarom, mert nem érdekel. De te ezen lovagolsz, a másik életén. Sztem húzd meg magad éa próbálj a saját életedre összpontosítani.
aug. 1. 13:31
 22/53 anonim ***** válasza:
21%

Jól teszed kérdező!

Akinek egészséges önbecsülése van, az nem dicsekszik a sikereivel, nem fényezi magát a saját magáról kitett posztban.

Az ilyen meg is érdemli, hogy lerib…..conzzák!

Ha úgy akar sikereket elérni, hogy minden gazdag pasi alá bemászik, ám tegye, az ő dolga, de ne dicsekedjen vele! Vagy ha mégis, akkor vállalja, hogy mit tartanak róla.

Aki vízhordónak áll, ne csodálkozzon, ha vizes lesz!

aug. 1. 13:42
 23/53 anonim ***** válasza:
17%
Jól tetted, hogy leírtad, minden jogod megvan hozzá, hogy annak nevezd, aminek akarod. Alap, hogy nincs bocsánatkérés. A rendőrségre meg menjen csak, majd körberöhögik ott is. XDDDDDD
aug. 1. 13:48
 24/53 anonim ***** válasza:
15%
Unokatesód egy undormány alak, de az is az volt, ahogy te megnyilvánultál. Számolhattál azzal, hogy ellenség leszel egy ilyen nyilvános alázás után... nem kell bocsánatot kérned tőle, hiszen jogosan vannak ellenérzéseid vele szemben, de vedd tudomásul és fogadd el, hogy megváltoztatni nem fogod tudni és azt is, hogy nem kell jóban lennetek.
aug. 1. 13:51
 25/53 anonim ***** válasza:
83%

Nyilvánosan lekrv@ztad,hagy háborodjon már fel!

Semmi közöd, hogy az unokatestvéred hogy éli az életét. Mit zavar az téged?

aug. 1. 13:54
 26/53 anonim ***** válasza:
92%

"Jogtalanul váltam közutálat tárgyává emiatt a 4 szó miatt?"

Mondd el kérlek, hogy mégis milyen reakcióra számítottál egy bunkó nyilvános megjegyzés után! Tényleg érdekelne, mert úgy tűnik, nagyon el vagy varázsolva.

aug. 1. 13:55
 27/53 anonim ***** válasza:
92%
Minek jársz oda és nézegeted a profilját, ha utálod őket?
aug. 1. 13:56
 28/53 anonim ***** válasza:
88%
Azt hitted következmények nélkül írhatsz bármit fészbúkon, most meg ahelyett, hogy vállalnád a következményeket még te állsz neki feljebb. Szomorú, irigy és megkeseredett vagy.
aug. 1. 14:16
 29/53 anonim ***** válasza:
14%

Köztudott, hogy miért mennek Dubajban a magyar lányok.

Semmi baj nincs ezzel, ha jó csaj vagy és az értékrended is bírja.

De ha ez a helyzet, akkor a kérdező, had nevezze már az unokatesóját annak, ami.

Különösen, ha még az idiótája ki is posztolja.

Ha a pénzért átverek embereket, majd ki posztolom, hogy csalásból szerzett pénzből hol nyaralok, majd miután elítéltek csalásért, valaki elmond minden csaló gazembernek, hát qurvára nincs jogom megsértődni!

aug. 1. 14:19
 30/53 anonim ***** válasza:
77%
Egy hányinger vagy. Megérdemled, amit kapsz, már gyakorlatilag becsületsértés, rágalmazás.
aug. 1. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!