Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most jogosan akadtam ki?

Most jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

A nagynéném megkért engem hogy a születendő gyerekének horgoljak egy plüsst. Minap elmentem fonalat venni direkt lefotóztam a nagynénémnek hogy jó lesz e. A fonal nagyon drága volt és mivel diák vagyok, és nem találok munkát a saját zsebpénzemből kellett megvegyem. Most hogy kész a plüss, a nagynéném előáll azzal hogy jaj mégse jó, merthogy zseniliából kellett volna meg ilyesmi. Nekem nincs ilyenekre időm, se pénzem. Szemére hánytam hogy nem tudott volna előre szólni,és most én vagyok a gonosz.

Jogosan akadtam ki?

2024. júl. 27. 12:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom van benne pár órányi munkád, és még csak ki sem fizet. Én ezek után még egy fűszálat sem tennék keresztbe a kedvéért. Nem haragudnék, ez nálam csak elvi kérdés.
2024. júl. 27. 12:50
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Tejintve, hogy havi több tízezret költők fonalra, tudom, hogy a babajátéknak való fonalak pont nem a drága kategória.
2024. júl. 27. 12:51
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Ha valaki valami teljesen konkrétat akar, akkor mondja el pontosan, vagy vegye meg maga a fonalat.

Mondjuk ennyin nem érdemes kiakadni, rá se ránts! De igazad az neked van.

2024. júl. 27. 13:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan.
2024. júl. 27. 13:28
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

2

Marhára mindegy, hogy mennyibe kerül, amíg magadnak veszed a saját pénzedből -itt viszont egy diák vette a zsebpénzéből egy kereső képes felnőttnek

2024. júl. 27. 13:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Többet nem horgolnék neki semmit, abszolút neked van igazad.

Ha annyira számít neki, és szakinak gondolja magát, hogy specifikusan zsenília fonalat hajlandó csak elfogadni, akkor horgoljon magának.

2024. júl. 27. 15:10
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam tortál sütni rokonoknak. De! Csak úgy,ha a hozzávalókat ők veszik meg. Nem akarok azért hallgatni,hogy neki a másik csoki kellett volna,vagy hasonlók.

Legközelebb tegyél te is így. Ezt sajnos lehet el kell károlnod,de legalább mostantól.tudni fogod,hogy mennyire megbízható.

2024. júl. 27. 15:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha már szívességet kért, ami neked több óra munka, eleve illett volna vagy neki megvennie a fonalat, vagy ha rád bízza a kiválasztását, akkor kifizetni. Még akkor is, ha lenne önálló kereseted, nemhogy így, hogy diákként a zsebpénzedből vetted meg a hozzávalókat.

Én annyit kérdeztem volna meg, hogy a fényképen, amit küldtem, ő zseníliának látta-e a fonalat, vagy utána jutott eszébe, hogy mégis mást szeretne, de nekem nem szólt időben.

Annyit mondanék, hogy sajnálom, ha nem tetszik, akkor majd elajándékozom másnak, vagy eladom.

Biztos nem állnék le vele veszekedni, de annyi egészséges határtartás lenne bennem, hogy ezek után nem horgolnék neki másikat. Adnék neki tippet, hogy hol lehet ilyeneket készen vásárolni, és kiválasztani, ami tetszik neki.

2024. júl. 27. 15:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is horgolok, és pontosan tudom, hogy a fonalak ára mindig is az egekben volt, én is évekig fizettem őket zsebpénzből, ráadásul mint minden kézimunka, ez is időigényes. El tudom képzelni, mit érezhettél, mikor több óra után közölte, hogy ez neki nem jó. Ha akar valamit, pontosan vázolja fel, ne utólag szórakozzon veled, hogy jaj, mégsem jó.
2024. júl. 27. 16:46
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Babának nem is szabad zseniliából horgolni. Ha meg csak a polcra szánja, szerintem tök mindegy, hogy milyen fonal.

Mondd meg neki, hogy semmi gond, mondja meg, ha nem kéri, mert akkor eladod, már érdeklődnek iránta.

Lehet, hogy rajtad marad, de többet nem fog szívatni.

2024. júl. 27. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!