Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan akadtam ki a sógornőmre?

Jogosan akadtam ki a sógornőmre?

Figyelt kérdés
Az elmúlt héten családi körben voltunk. Közben ment a sztorizàs, beszélgetés. Már várandós vagyok, és saját ház vásárlás előtt állunk. Nagyon jók a most megjelenő lehetőségek, pont ez is szóba jött. Sógornőm nagy hanggal közölte, hogy ne legyünk már hülyék, hogy 3 gyerekre alá írunk, attól mert terhes vagyok fingunk sincs milyen egy gyerekkel a valóságban nem hogy hárommal. Nagyon ki akadtam rá, semmi köze hozzá. Mindig is három gyereket akartunk, miért ne vennénk igénybe akkor ezeket a szolgáltatásokat. Szerintem csak baromi féltékeny mert pár éve nekik csak annyi lehetőségük volt, hogy egy tömb lakást vegyenek.
2023. nov. 20. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Elmondta a véleményét, ennyi.
2023. nov. 20. 19:13
 2/95 anonim ***** válasza:
91%

Érzelmi intelligencia fejlesztése kötelező, ha gyereket vállalsz. Jelenleg nincs.

Válaszolni mindenki a saját szemszöge alapján fog. Egyik sem te leszel. Ezt kellene megérteni, mielőtt online térbe teregetjük a szennyest.

Megmondtam neki, hogy szerinted csak féltékeny? Erre kíváncsi lennék.

2023. nov. 20. 19:15
 3/95 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Igaza van.
2023. nov. 20. 19:16
 4/95 anonim ***** válasza:
56%

Miért akadtál ki rá? Kisbabát vársz, ne engedd meg magadnak, hogy egy külső vélemény miatt ideges legyél!

Mostanság tucatjával jönnek egyre másra ezek a kérdések. A testvérem beszólt, hogy... az anyósom szerint a pénzünket arra kéne költenünk, hogy... a volt feleségem mostani párja azt mondta, a piros színű autó gáz...stb. Miért nem mindenki a saját életével foglalkozik?

2023. nov. 20. 19:19
 5/95 anonim ***** válasza:
93%

"Szerintem csak baromi féltékeny mert pár éve nekik csak annyi lehetőségük volt, hogy egy tömb lakást vegyenek." - de ha téged bánt, ahogy kommentálta a helyzetet, te miért kommentálod az övét?

Ennél azt gondolom, mélyebben gyökerezik a problémátok, amit saját érdekedben lehet érdemesebb lenne megoldani. A családi béke a legfontosabb!

2023. nov. 20. 19:21
 6/95 anonim ***** válasza:
95%

Igaza van a sógornődnek, de nyilván nem kell véleményt nyílvánítania kéretlenül.

Viszont nektek sem éri meg meggondolatlannak lenni, a mi szomszédainknak is az a problémája, hogy vettek fel 2 gyerekes csokot, meg babavárót is, most egy gyerek után meg azt mondják, na nekik biztos nem kell még egy. Én is szerettem volna 3-4-et anno, most 2 van és imádom őket, de akkor se vállalnék még egyet, mert sokkal nehezebb az egész, mint valaha el tudtam volna képzelni.

2023. nov. 20. 19:35
 7/95 anonim ***** válasza:
6%

Undorítóak az okoskodó, megmondóemberek. Verném le mindet. :D

Igen, jogosan akadtál ki a témától függetlenül.

Mert mi köze hozzá?

2023. nov. 20. 19:40
 8/95 anonim ***** válasza:
94%
A sógornőd kéretlenül nyilvánított véleményt, ami hiba volt. A hitelekkel azonban (bármilyenről legyen is szó), nem árt óvatosnak lenni, mert csúnyán be lehet velük fürödni. Szóval, jól gondoljátok át, hogy felveszitek-e és azt is, hogy vissza tudjátok-e fizetni, ha másként alakulnak a dolgok.
2023. nov. 20. 19:46
 9/95 anonim ***** válasza:
88%
Nem jogos, neki részben igaza van, csak most túlérzékeny vagy, ami normális, de jól gondoljátok át, mire vesztek fel hitelt.
2023. nov. 20. 19:54
 10/95 anonim ***** válasza:
94%
Valóban semmi köze nincs hozzá, nem kellett volna ezt a megjegyzést elejtenie de valamilyen szinten igaza van.Viszont tényleg fogalmad sincs mit jelent 3 gyereket felnevelni. Még arról sincs fogalmad milyen 1 gyerekkel. De majd megtudod.Ha szeretnétek vegyétek fel persze csak ne ezért szülessen 3 gyerek mert néha valakinél 1 is sok és erre utólag jön rá, vagy volt olyan ismerősöm aki úgy tett hogy ha tudja hogy ilyen nehéz egy gyerekkel akkor soha nem is vállalta volna.
2023. nov. 20. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!