Jogosan akadtam ki a sógornőmre?
Érzelmi intelligencia fejlesztése kötelező, ha gyereket vállalsz. Jelenleg nincs.
Válaszolni mindenki a saját szemszöge alapján fog. Egyik sem te leszel. Ezt kellene megérteni, mielőtt online térbe teregetjük a szennyest.
Megmondtam neki, hogy szerinted csak féltékeny? Erre kíváncsi lennék.
Miért akadtál ki rá? Kisbabát vársz, ne engedd meg magadnak, hogy egy külső vélemény miatt ideges legyél!
Mostanság tucatjával jönnek egyre másra ezek a kérdések. A testvérem beszólt, hogy... az anyósom szerint a pénzünket arra kéne költenünk, hogy... a volt feleségem mostani párja azt mondta, a piros színű autó gáz...stb. Miért nem mindenki a saját életével foglalkozik?
"Szerintem csak baromi féltékeny mert pár éve nekik csak annyi lehetőségük volt, hogy egy tömb lakást vegyenek." - de ha téged bánt, ahogy kommentálta a helyzetet, te miért kommentálod az övét?
Ennél azt gondolom, mélyebben gyökerezik a problémátok, amit saját érdekedben lehet érdemesebb lenne megoldani. A családi béke a legfontosabb!
Igaza van a sógornődnek, de nyilván nem kell véleményt nyílvánítania kéretlenül.
Viszont nektek sem éri meg meggondolatlannak lenni, a mi szomszédainknak is az a problémája, hogy vettek fel 2 gyerekes csokot, meg babavárót is, most egy gyerek után meg azt mondják, na nekik biztos nem kell még egy. Én is szerettem volna 3-4-et anno, most 2 van és imádom őket, de akkor se vállalnék még egyet, mert sokkal nehezebb az egész, mint valaha el tudtam volna képzelni.
Undorítóak az okoskodó, megmondóemberek. Verném le mindet. :D
Igen, jogosan akadtál ki a témától függetlenül.
Mert mi köze hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!