Jogosan akadtam ki a sógornőmre?
"Undorítóak az okoskodó, megmondóemberek. Verném le mindet. :D"
Ja, vagy a kérdező másról sem tud beszélni, mint erről, és a fél viklágnak csodálnia kéne, mert terhes. Ismerek ilyen kismamákat.
Szerintem sem kellett volna neki így beszólni. Viszont az a helyzet, hogy igaza van. Ha aláírsz 50 millióért 3 gyerekre, akkor nem gondolhatod meg magad már. Sokan nem vállalják be a 3 gyereket, akik annyit terveztek, mert pl megváltozik a család helyzete, az egyik gyerek autista, vagy simán csak rájönnek, hogy kevesebb gyerek is elég. Ebben igaza van. De nem kéne ezt mindenáron az orrod alá dörgölni, mert ez a ti döntésetek, semmi köze hozzá.
Halkan jegyzem meg, hogy kárörvendeni se túl szép dolog ám.
Igaznak igaz amit mond, de nyilván az sem mindegy milyen hangnemben mondta. Ha barátságos normális hangon akkor engem nem bántanak ha viszont bántóan akkor igen.
Mi is kettőt akartunk. Most van egy, de a párom már kijelentette hogy ő mégegyet biztos hogy nem.
Sógornődnek van igaza. Elgondolkodni érdemesebb lenne rajta, mint duzzogni. Ez nem feltétlenül beleszólás akart lenni, inkább csak egy jó tanács, rosszul megfogalmazva. Barátságban, jól funkcionáló családban nincs abban semmi rendkívüli, ha az ember kimondhatja a véleményét a környezetében. Fura, hogy lehetőséget meg igénybe vehető szolgáltatásokat látsz ezekben a tenger adósságot és kötöttséget jelentő 'csomagokban'
Évtizedekre meghatározza az életed egy ilyen döntés, mindez olyan bizonytalan körülmények között, mint a jelenlegi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!