Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan akadtam ki rokonomra?

Jogosan akadtam ki rokonomra?

Figyelt kérdés

Ritkán osztott meg rólam képet pl.nagymamám amire szépen reagálva mondtam hogy ne tegye vagy kérdezze meg hogy ez mehet-e ki fb-re mivel szörnyű képeket pakolt ki rólam. Mondtam hogy direkt nem posztolok sosem mert gyűlölöm az fb-t.(Muszály hogy legyen mert ott tudjuk egymást elérni más emberekkel,rokonokkal)

Minek megosztani minden sz.rt az életünkből. Főleg nem vagyok kíváncsi hogy ki,mit,hányan reagálnak rá.Csak ritkán profilképet váltok.

Erre még mindig megoszt rólam képet és most csúnyán elmondtam a véleményem.

Bűntudatom van de nem fogja fel és úgy reagál mintha semmit se jelentene.

Holott ez elég komoly személyiségi jogokat is sért....

20/L

2020. ápr. 2. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Jogosan akadtál ki, főleg, ha már többször is kérted, hogy ne posztoljon rólad.
2020. ápr. 2. 09:47
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Igen, szerintem teljesen jogos volt.
2020. ápr. 2. 09:50
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Jogosan akadtál ki, de ha nem fogja fel, akkor ettől a kiakadástól sem fogja fel. A következőt javaslom: a képeket, amiket kitett rólad jelentsd a Facebook felé azzal, hogy nem járultál hozzá a megjelentetésükhöz. Le fogják szedni, és ha ez ismétlődik, a fenekébe fognak rúgni a rokonodnak. Más nem hinném, hogy használ.
2020. ápr. 2. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen jogos. Senki sem tehet ki rólad képet, anélkül, hogy te megengednéd. Ráadásul már szóltál is, hogy ne tegye.

Tiszteletben kéne tartaniuk, hogy te nem akarsz fb-on szerepelni.

2020. ápr. 2. 10:01
 5/10 Helpme! válasza:
90%
Teljesen jogos
2020. ápr. 2. 10:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jogos volt, ha valaki szép szóból nem ért, azzal nem tudom miképpen lehetne beszélni...
2020. ápr. 2. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
34%

Muszály hogy legyen mert ott tudjuk egymást elérni más emberekkel,rokonokkal

Nem, nem muszáj. Érdekes, nekem sincs, mégis elérem anyukám többedik unokatestvérét is, amikor csak akarom...

2020. ápr. 2. 11:56
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

ne engedd hogy lefotózzanak családi eseménye

ha kérdezik, hogy miért akkor ezt elmondod, amit leírtál

plusz jelentsd folyamatosan a rólad felrakott képeket

2020. ápr. 2. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Nekem gyakorlatilag e-mail üzenetekre már "nem is érkezik válasz" mert "mindenki FB-n akar kommunikálni" szóval nem kell kérdezőtől számonkérni, hogy miért van FB fiókja (egyik válaszoló kérdezte "muszáj -e hogy legyen". Teljesen átvette egy csomóminden szerepét a Fb és gyakorlatilag online kommunikáció sokakkal már csak ott zajlik.
2020. ápr. 2. 12:37
 10/10 A kérdező kommentje:

*Muszáj

(Elírtam)

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

2020. ápr. 2. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!