A férjem húga tönkreteszi a családot, de miért nem tesz senki semmit?
A férjemnek van egy húga, nevezzük Krisztának. Kriszta 27 éves és semmit nem csinál azon kívül, hogy a családot tönkreteszi.
Drogozik, piál, hazudozik és nem dolgozik. Mármint hazudik, hogy dolgozik miközben nem. Anyósom már rég levette volna róla a kezét, de apósom mindig megsajnálja és csak kifizetik újra az albérletet, és egy újabb hónapot fizetnek neki. Ez megy lassan 10 éve. Rendőrségi ügyek, balhék, verekedések stb.
Ha nem anyósomékat nyírja akkor a férjemet kezdené. Na viszont itt jön a másik dolog. Gondolom nem meglepő, hogy engem utál, az életünkre borzasztóan irigy.
Sok minden volt már, de 4 hónapja kért volna a férjemtől 1 milliót, mert valakinek tartozik és hát anyósoméktól nem tud kérni.
A férjem se hajlott rá, de én egyenesen megmondtam, hogy nem engedem. Fenyegetőzött, éjszaka részegen jött a házunk és és ordibált. A rendőrséget rá hívtam és úgy vitték el.
Azóta a helyzet ugyanaz, vagy rosszabb. De mivel tudja, hogy mindig kihúzzák a szarból soha nem fog változni,mert biztosra veszi, hogy bármit csinálhat nincs következménye.
Mi az incidens óta egyszer találkoztunk vele. Anyósom panaszkodik folyamatosan, nagyon sajnálom őt emiatt.
31, hulla mindegy, azon nem lehet változtatni már, max terápiával segíteni és felderíteni az okokat.
Anyám is a semmiből lett narkós, a nagyszüleim nem rontottak el semmit és apukám sem gondolnám, hogy olyan nagy traumát okozott neki. Egyszerűen ehhez volt kedve.
Más kérdés, hogy anyámmal kb csak a szintén narkós öcsém foglalkozik, mert együtt laknak. Pedig neki sem volt traumája vagy gyerekkori nyavalyája.
az en fiam 15 evesen lett diagnosztizalva mint skizofrenias, amikor a hangokat kezdte hallani. 16 evesen kezdett fuvezni. 18 evesen elkoltozott a sajat lakasaba a sajat jovedelmebol, akkor kerult olyanokkal ossze akik belvittek a nehez drogokba is. A hivatasos sport karrierje elment es o tudatosan a drogot valasztotta. a kerdesunkre hogy miert ? az volt a valasz, mert ez alegjobb erzes a vilagon es az en eletem senkinek semmi koze hozza.
19 evesen halt meg. nem fogadta el a rehabilitacios lehetoseget, nem volt hajlando szedni kezdettol a betegsegere a gyogyszereket sem. es eroszakkal senkit nem lehet kenyszeriteni hogy barmilyen addictiont abbahagyjon ha o nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!