Kérlek ne iteljetek el. Valami oknál fogva gyerekkorom óta irtozom a kövér emberektől. Nem tehetek róla, rosszul érzem magam a közelükben, latvanyuktol. Nem tudom.
3 hete a páromhoz költöztem aki viszont még a szüleivel él. És a páromnak van egy bátyja, akinek van egy felesége. És ő kövér, nagyon nagyon. Ugye a párom anyukájaval nagyon jóban van, gyerekeik is vannak és 2 naponta itt vannak medencézni. Egyszerűen nem tehetek róla de kikészít a látványa. És itt vannak egész nap.
Nem tudom mit csináljak, hogy hogyan tudnám ezt az egészet jól kezelni.
De milyen tippeket vársz? Ha nincs pénzetek különköltözni, akkor adj hálát, hogy befogadtak ezek az emberek, akik nem is a te családod. Ha jön a kövér rokon, vonulj külön, hogy ne lásd. Amúgy te nem dolgozol? Mert ha pl. du 6-kor érsz haza, akkor a hátralévő pár órában siman el tudsz vonulni úgy, hogy ne lásd. Zuhanyzol, tornázol, vacsorázol, és addig sem a medence körül vagy, ahol a kövér rokon.
Ha ez valami iszony, akkor bátran keress fel egy szakembert.
júl. 13. 09:13
12/17 anonim válasza:
Itt nem a rokon a zavaró, hanem te. Ha a párod anyja vagy bármelyik rokona észre veszi rajtad az undort a nő iránt, már nagyon kell kell gondolkodnod rajta, mit csinalj: a párod anyja meg kér majd, hogy koltozz el.
júl. 13. 09:53
13/17 anonim válasza:
Mi a rákért nem tudtok külön költözni? Két felnőtt, dolgozó ember ki tud venni egy lakást. Ja, hogy se felnőttek, se dolgozók nem vagytok, csak egyszerűbb volt a szülők nyakára költözni. Gratulálok.
júl. 13. 12:12
14/17 anonim válasza:
Hogy hogy hogy birkózz meg???
Ha ennyivel nagyobb és erősebb a csaj nálad, inkább sehogy ne birkózz vele, mert rád ül és összetőr.
Jobban jársz ha inkább benyalsz neki. :P
júl. 13. 13:51
15/17 anonim válasza:
Szerinted mégis mit tudnál tenni? Vagy költözz el (akár a saját szüleidhez), vagy próbáld meg szakember segítségével kikezelni magad ebből a fóbiából, vagy szenvedj tovább. De nem értem mit hesszesz náluk egész nap, menj dolgozni inkább.
júl. 13. 21:06
16/17 anonim válasza:
Ideje lenne felkeresni egy pszichológust. A pszichológust nem egy sátán teremtette lény ahogyan azt sokan gondolják, hanem egy szakember, aki segít feltárni a problémáid eredetét és rávezet, hogy hogyan szabadulhatsz meg tőle. Tehát jó eséllyel rájönnél, hogy mi okozza a kövérek iránti undorod és tudnál dolgozni ellene.
júl. 13. 21:56
17/17 anonim válasza:
Hiába törölteted én is leírom még 1x, voltmár, unalmas vagy. Nezegesd magad a tükör előtt ha te annyira csodaszép vagy..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!