Zavaró rokonnal hogy birkozzak meg?
Kérlek ne iteljetek el. Valami oknál fogva gyerekkorom óta irtozom a kövér emberektől. Nem tehetek róla, rosszul érzem magam a közelükben, latvanyuktol. Nem tudom.
3 hete a páromhoz költöztem aki viszont még a szüleivel él. És a páromnak van egy bátyja, akinek van egy felesége. És ő kövér, nagyon nagyon. Ugye a párom anyukájaval nagyon jóban van, gyerekeik is vannak és 2 naponta itt vannak medencézni. Egyszerűen nem tehetek róla de kikészít a látványa. És itt vannak egész nap.
Nem tudom mit csináljak, hogy hogyan tudnám ezt az egészet jól kezelni.
Külön kellett volna költözni.
De a kövér rokont csak nem fogják miattad kerülni.
Nem gondoltál arra, hogy le kéne ásni, honnan indul a kövér emberek iránti iszonyod?
Oké, az ember gondol magában valamit a kövérekről, a tetováltakról, a színes hajúakról, meg úgy bármiről, ami a standard-tól eltér. De magában, max. A legeslegbozalmasabb kapcsolataiban kibeszéli. De hogy ország világ elé kiírni? Ezzel rengeteg munkád lesz.
Mégis mi az, ami eszedbe jut elsőnek a kövérekről?
Nem tudunk külön költözni még. Nem véletlenül költöztünk ide.
Nem tudom miért van ez az iszonyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!