Ezt hogyan dolgoznátok fel? Hogyan bírkózzak meg vele? Hogyan mondjam el az egyetlen testvéremnek?
Édesanyámat 2018 májusában szólította magához az Úr. Nagyon szép család voltunk, jól éltünk, szerettük egymást, keresztényi életet éltünk, voltak nehézségek, de mindig olyan könnyen túljutottunk.
Anyuciról 2018 januárjában kiderült, hogy rosszindulatú daganat van mindkét petefészkén. Műteni a kora miatt kockázatos volt, kemót/ sugarat kapott, de hamar legyengült, s feladta, konkrétan 4 hónap alatt elvitte, fel se fogtam, csak szenvedtem mélységesen, mert rengeteg mindent köszönhettem neki egész életemben, a csillagot lehozta volna azért, hogy én boldog lehessek az életben.
Apával még régebben berendeztek egy szép nyaralót maguknak, viszont most, hogy mindketten elmentek a tesómmal úgy osztozkodtunk, hogy az lesz az övé, hogy a családjával nagyobb házba tudjanak költözni. Elkezdtem neki segíteni az utolsó kipakolásokban, mikor a véletlen folytán a ruháik között találtam egy nagyon régi orvosi leletet, aminek az apróbetűsében állt 2 időpont, köztük 3 év volt, s ezekben az időpontokban anyunak abortusza volt. Ezen időpontokban én is meg testvérem is 10 felett voltunk, de le van írva kb. úgy, hogy a betegen már Materként hajtottak végre 2 darab Abortus artecifialist, valamint xy időpontban Fractionalt abrasio ( méhkaparás a net szerint) beavatkozás során menesztett graviditas ( net szerint várandósság) történt. Állapot: hólyagcsíra után, a másik kettő meg 10 hetes körül feltételezhetően.
Mindez akkor, mikor mi 10en évesek voltunk.
Mit csináljak? Édesapám, akivel mintaházasságuk volt állítólag, ő még anyu előtt meghalt. Ez valahonnan egy kitépett orvosi lelet volt, amin az ő neve van meg a születési dátuma, a kora.
Nagyon sok nőgyógyászati gondja volt mindig, időskorában is járt rendszeresen rákszűrésre, a klimax időszakában volt, hogy azt hitte meg fog halni olyan rosszul volt, sőt miómával még műtötték is egyszer.
Nem tudom, azt tudom, hogy most az életem egy nagy kérdőjel, nem tudom mit tegyek, elmondjam e valakinek, mert a feleségemnek se merem, az ey sógornőjével meg konkrétan legjobb barátnők voltak.
A Jóisten megbüntetne azért, ha most nagy nyomozósdiba kezdenék?
Nagyon szépen kérem, hogy a hasonló helyzetben lévő emberek segítsenek, nem akarok családi perpatvart, viszont nem akarok hazugságban se élni.
Hazugságban élni? Ez hogy jutott eszedbe? Nincs semmilyen hazugság, te tudsz valamit, amit más nem. Ha rákérdeznek, elmondod.
Fölösleges, hogy bárki mást is így megviseljen a dolog, mint téged.
Ami volt, elmúlt, az igazat már úgysem fogod megtudni.
Mivel a fia vagyok érthető módon tudni szeretném mindezt, főleg, hogy az időpontok alapján mi már akkor nagyobbak voltunk.
Találtam mas leletet, mindenféle érdektelen, de ez valahogy pont a leletes tömjéből ki lett tépve, látszik a papírok végein, hogy ezt valahonnan kitépték. Te nem lennél rá kiváncsi? Nem érdekelne?
Mi a probléma? Ebből még az okok sem derülnek ki, lehet, hogy 2 elhalt terhesség volt, de ha nem így van sincs semmi szégyellni való benne.
Miért lenne ebből családi perpatvar? Ez csak egy információ, amit nem tudtál, nem kell ezt túllihegni, mivel már nincs veletek nem is tudod megkérdezni, csak tudomásul kell venned, és nem gondolkodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!