Ha Anyukám párját akivel 10-éve van együtt és sokszor csalódtam benne nem bízok benne amit ki is érdemel , iszik és sokszor nincsen tekintettel arra hogy en nem szeretném hogy ezt lássa a Férjem családja ha nem hívnám meg apósom halotti Torjára ?
Teljesen érthetô.
Főleg a férjedre való tekintettel, de minden gyászoló rokonéra.
Így talán anyukád sem megy, de ez ne zavarjon.
A férjed az első ebben!
Részvétem
Sajnálom. Ne hívd oda. Mások sem vakok, akik nem akarnak azok lenni. Így tudják ki ő.
Nem kell meghívni, de majd nezd meg, hogy anyád erre hogy reagal. Mert majd a tahó ”párja” kezdi majd szekírozni, hogy bezzeg a lanyod nem hívott meg pedig en sose tévedtem, vele szemben sem, talpig úriember voltam” ha anyad kontráz, indul a cirkusz, tahó folytatja ”nem igaz, te hibad volt, ” nem akar belatni semmit.
Pedig hidd el, tudja pontosan hogy viselkedik, de ezek szerint annyira lenézi es gyulöli anyukadat, hogy égetni akarja mindenhol a képét ”úgyse az en csaladom” gondolja. Volt szerencsem ehhez a fajhoz.
Anyukadnak mar reg nem kene legyen ”élettársa”, mert ez a ferfi csak csúfolkodik vele
Én anyámmal sem tartanám a kapcsolatot, és nem sz.métségből, hanem mert egy piással él együtt már tízéve, és 99%-ban amit az iszákos pasija mond, az a szent.
Az meg alap volna, hogy nem hívok meg egy alkoholistát egy halotti torra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!