Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van aki megszakította a...

Van aki megszakította a családjával a kapcsolatot? Mikor lesz könnyebb?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve nem beszélek a családommal, két testvérem és anyám tartozik ebbe bele, az okokat hosszú lenne részletezni, az öcsémmel pl össze sem vesztem, egyszerűen többet nem írtam, nem hívtam és ő sem engem.

A lényeg h meg mindig nagyon nehéz ez nekem lelkileg, hogy én mindig rendes és segítőkész voltam és így letojnak, csak bántottak, anyagilag is megkárosított a bátyám például.

Idén született meg a babám, nagyon faj, hogy megcsak nem is gratuláltak, a nagyanyja nem is keresett meg egyáltalán, hogy érdekelne az unokája.

Próbálom elengedni de annyira nehezen megy, Igazbol nincsen ilyen emberekre szükségünk, de nehezen tudom feldolgozni, hogy tényleg ennyire gonoszak, hogy a babám sem érdekli őket.

Csak egy kis vigaszra vágyom, hogy idővel el tudom majd engedni, és jobb lesz a lelkemnek.

2023. okt. 16. 15:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom mit vársz? Buksisimit?

Miért keressen anyád ha összevesztél vele? Miért hiszi azt bárki, hogy mert megszületett Bubuka, akkor az egész világ majd összetojja magát?

Elárulom. Bubuka csak neked fontos.

Szóval tök irreális az elvárásod a családod felé, mikor már rég rájöhettél volna, hogy ők nem a normál kategória..

Hidd el ha lejebb veszel az igényeidből, már is egy problémával kevesebb.

Ne várj el olyat egyes emberektől ami meghaladja a képességeiket.

2023. okt. 17. 05:55
 22/24 anonim ***** válasza:
22%

Megszakítottad a kapcsolatot, innentől kezdve miért kellene érdekelje őket, mi van veled?

Én is megszakítottam, okkal. Azt sem tudják, hol lakom, nemhogy pl a számomat vagy bármi.

2023. okt. 17. 08:56
 23/24 anonim ***** válasza:
42%

Idén született meg a babám, nagyon faj, hogy megcsak nem is gratuláltak, a nagyanyja nem is keresett meg egyáltalán, hogy érdekelne az unokája. - miért kellene érdeklődnie?

Megmondtad nekik, nem fontosak a számodra - akkor se legyenek azok, amikor a gyereked világra jött.

2023. okt. 17. 08:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Mégis mit vársz? Te szakítottad meg a kapcsolatot,nekik sem lehetett kellemesebb..Most meg jók lennének? Ilyenről tudnék mesélni..
2023. okt. 19. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!