Van aki megszakította a családjával a kapcsolatot? Mikor lesz könnyebb?
Több mint egy éve nem beszélek a családommal, két testvérem és anyám tartozik ebbe bele, az okokat hosszú lenne részletezni, az öcsémmel pl össze sem vesztem, egyszerűen többet nem írtam, nem hívtam és ő sem engem.
A lényeg h meg mindig nagyon nehéz ez nekem lelkileg, hogy én mindig rendes és segítőkész voltam és így letojnak, csak bántottak, anyagilag is megkárosított a bátyám például.
Idén született meg a babám, nagyon faj, hogy megcsak nem is gratuláltak, a nagyanyja nem is keresett meg egyáltalán, hogy érdekelne az unokája.
Próbálom elengedni de annyira nehezen megy, Igazbol nincsen ilyen emberekre szükségünk, de nehezen tudom feldolgozni, hogy tényleg ennyire gonoszak, hogy a babám sem érdekli őket.
Csak egy kis vigaszra vágyom, hogy idővel el tudom majd engedni, és jobb lesz a lelkemnek.
"Pl öcséddel ha össze sem vesztél vele nyugodtan felvehetnéd a kapcsolatot."
Sajnos ebben nagyon sokszor benne van az, hogy nem csak elfelejti keresni, hanem bár ő nem volt benne a konfliktusban, de a másik oldalonállók már felbélelték és a maguk oldalára állították, azért is nem keresi őt, hiába össze se vesztek. Nálunk is van ilyen a családban rendszeresen, a szülő képes és a testvéreket fordítja egymás ellen, azért, hogy neki legyen vele egyetértő hátországa.
Ne haragudj.. de ha megszakítottad a kapcsolatot, össze vesztél velük miért is várod el, hogy keressen bármelyik? Miért érdekelje anyádat az unokája, ha a lányát nem érdekli ő? Tök mindegy milyen indíttatásból, megdzakítottad a kapcsolatot.
Csak én érzem ezt ,hogy stupid logic?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!