Van aki megszakította a családjával a kapcsolatot? Mikor lesz könnyebb?
Több mint egy éve nem beszélek a családommal, két testvérem és anyám tartozik ebbe bele, az okokat hosszú lenne részletezni, az öcsémmel pl össze sem vesztem, egyszerűen többet nem írtam, nem hívtam és ő sem engem.
A lényeg h meg mindig nagyon nehéz ez nekem lelkileg, hogy én mindig rendes és segítőkész voltam és így letojnak, csak bántottak, anyagilag is megkárosított a bátyám például.
Idén született meg a babám, nagyon faj, hogy megcsak nem is gratuláltak, a nagyanyja nem is keresett meg egyáltalán, hogy érdekelne az unokája.
Próbálom elengedni de annyira nehezen megy, Igazbol nincsen ilyen emberekre szükségünk, de nehezen tudom feldolgozni, hogy tényleg ennyire gonoszak, hogy a babám sem érdekli őket.
Csak egy kis vigaszra vágyom, hogy idővel el tudom majd engedni, és jobb lesz a lelkemnek.
12#
Ne haragudj, de ha egy éve nem beszél a családdal egy nagyobb veszekedés után, az azt jelenti megszakította a kapcsolatot...
"Idén született meg a babám, nagyon faj, hogy megcsak nem is gratuláltak, a nagyanyja nem is keresett meg egyáltalán, hogy érdekelne az unokája."
Kérdező, nem bántásból, de ha most keresnének, akkor azt látnád problémának, hogy miközben több mint egy éve nem kommunikáltok, most a gyerek miatt hopp mégis előkerülnek. Nem te érdekelnéd őket, hanem a gyerek, és ez további problémákat okozna. Biztosan nem ok nélkül beszéltek már annyi ideje, ha nem akarod őket az életedbe, és a gyerekedébe sem, akkor hidd el, jobb, ha nem keresnek. Ahogy más is írta, próbáld ezt fokozatosan elengedni és a saját családodra koncentrálni.
Én szívesen lennék a te helyedben. Annyival egyszerűbb lenne ha csak simán elfelejtenének...
Ha eddig is problémát okoztak neked, akkor inkább örülj és a saját gyereked életébe ne vidd bele őket. Neked most ő az első és a férjed.
És ők miért nem kerestek?
Tehát egy anya annyira lexarja a gyerekét, hogy meg egy hogy vagy üzenet sem megy, de ez jól van így nem? Megszakitottam, de erről nem tudtak, mert nem is érdekelte őket, bezzeg egy év után tudtak írni mikor szarba voltak, na akkor jöttek rá, hogy meg lett szakítva. Szerintem mindenki megunja egy idő után, hogy csak ő keresi és erdeklodik a másik iránt.
A 10 éve nem látott fodraszom gratulált, nehogy már ne varjam el az ocsemtol akihez mindig csak jó voltam, és annyit nem böfög oda. Vicc. Akinek ez oké azzal is vannak bajok.
Igazad van, nem is vártam semmi extrát, hogy mondjuk békülni akarna, vagy látni az unokáját. De legalább egy gratulációt oda böfögni alap lenne.
De valóban, a kérdésem azokhoz szólt akik megszakították a kapcsolatot a családjukkal.
Nekem is boldogabb az életem nélkülük az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!