Van itt olyan felnott aki sulyos serelmek vagy magarahagyottsag miatt megszakitotta a kapcsolatot a csaladjaval?
Külföldön lakom és emiatt magamrahagyatottságot éltem át jó pár évig , de most picit enyhült , teljesen sose fog elmúlni.
Habár beszélünk skypeon órákat , naponta, mégis a való világban mintha nem létezne anyám , hiszen ha beteg vagyok , nem tud segiteni es forditva.
Nagyon kulönös helyzet ez, van csalad es megsincs mint a mesében .
Erröl könyvet lehetne irni.
A szulöket senki nem pótolja. Aki mellettuk éli a felnöttkorát és minden héten vagy nap találkoznak , nem tudja milyen szerencses.
Mindig nézem a kétemeletes házakat és álmodozom h mi lakunk ott.
Ez a gyökértelenség érzése nagyon megtépázza az önbizalmat, nincs az a kiállás, magabiztosság az ember a senki kutyája.
Volt konfliktus a szuleimmel de a kapcsolat megmaradt , mégis magamrahagyottárvának érzem magam , pedig 40N vagyok.
Nem teljesen, de 10 éve apám leszar én meg már nem teperek érte, csak ne várja el, hogy segítsek neki, ha rászorul.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!