Van itt valaki akinek jó kapcsoltata volt a szüleivel gyerekkorában, de utána megszakította az egyikkel/mindkettővel a kapcsolatot?
Nem mondhatom, hogy szenzációs kapcsolat volt közöttünk, de rossznak sem nevezném, viszont mindig irigyeltem azokat, akik valamelyest barátként és bizalmasként tekinthettek a szüleikre.
Aztán apám válni akart és anyám úgy gondolta, hogy onnantól ugyanúgy mocskolódni fogok én is, ahogy ő. Nem tettem és ellenség lettem, anyám az apám cinkosának tekintett, amiért vele is tartottam a kapcsolatot. Fenyegetések, hisztik, kiabálások, számonkérések... Meguntam, azóta megszakítottam anyámmal a kapcsolatot, aminek már 8 éve.
Amikor összejött a mostohaanyámmal, hirtelen megszűntem számára létezni, és az az idióta pitsa simán használhatott a saját lábtörlőjének, mert apám nagy ívben tett rá.
Aztán mikor az exem egyik napról a másikra közölte, hogy nem szeret, szakít velem és menjek el, felőle lazán mehettem volna a híd alá is, egy szalmaszálat nem tett érte, hogy segítsen.
Most már 1000km-re élek, félévente hazamegyek, akkor elvagyok abban a másfél-két órában vele, de ennyi.
Soha nem bocsátom ezt meg neki.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!