Apum minek hív el nyaralni ha utána le se xarja fejemet?
Elég szomorú!
Örülne, hogy van egy egészséges, rendes gyereke, aki hajlandó vele elmenni egy hétre nyaralni.
Láthatási jogot gyakorol?
Nálunk az apai nagymama szeretné sűrűbben gyakorolni, de pont ezért nem engedem. Csak velünk együtt találkozhat az unokával, unokát egyedül oda sem engedném. Biztos, hogy nem figyelne rá, hogy ne legyen baj. Biztos, hogy szomszédokhoz küldené át, hogy ott teljesen ismeretlen kiskölykökkel legyen.
Sokára leszel nagykorú? Egy biztos, hogy te mindent másképp csinálhatsz, tanulj apukád hibáiból.
18 evesen en le se szrtam vna most komolyan. Menj le a partra baratkozz, élvezd. Engem is vittek állandóan es en siman vittem egy könyvet lementem lazulni es általában ott találkoztam emberekkel akikkel elvoltam. Tőlem aztan anyám a nyaralót is magara gyujthatta vna de komolyan, en mentem a strandra. Amugy nincs vmi bnod akit levihetsz magaddal vagy barátod?
A kérdésedre válaszolva.. Hat nemtom miért csinálja apukád de lehet o is ugy van vele, h ennyi idősen ne a varosba szenvedj a 36fokba es találd fel magad ha mar a Balatonon vagy.
Először is minek annyi cuccal nyaralni menni, amennyit nem bírsz cipelni.
Én ott hagynám a cuccok nagy részét, és hazamennék, ha nem érzem jól magam. Majd a cuccaimat hazahozza apám. Vagy nem. Írnék neki egy cetlit, hogy miért mentem el, és cső...
Vagy ha maradsz, nincs biciklid? Hogy könnyebben kimozdulj. Vagy reggel lesétálsz a hegyről a strandra, viszel pénzt, kaját, és este visszasétálsz. Ki lehet bírni, nem lekűzdhetetlen távolság.
Találd már fel magad, egyáltalán nem kell apádat meg a haverjait kiszolgálni.
Nyaralj, vagy menj haza. Dönts. Nem kell nyavajogni. Ennyi
#8 először is, nyavalyogni lesz az, nem nyavajogni 😁
Egy hétre csomagoltam cuccokat, úgy terveztük addig maradok. Tudom vinni őket de nem 5 km-n keresztül, hőségben... De most már mind1 mert tegnap hazajöttem vonattal. Apa el se köszönt tőlem. Ma hívtam h jött 1 ajánlott levele de fel se vette nekem a telefont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!