Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ex-sógorom kirakhatatlan...

Ex-sógorom kirakhatatlan húgom lakásából, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Húgomék válása évek óta zajlik, mert nem képes az ex-sógorom elköltözni, csóró hozzá az igaz, de akkor is, menjen az anyjához, vagy az apjához, mit bánom én. Persze több mint 10 évig voltak előtte házasok, sőt két gyerek is van, de a sorházat a húgom vette a lakása eladásából és a spórolt pénzéből, ez a tékozló ex-sógorom mindig csak szórta a közös pénzüket. Húgom a sokadik sértés és keresztbetevés után nyilván messze szeretné tudni őt. Nem akarok egyelőre odamenni, persze nem is lehetne keménykedni, mert távoltartásit kérhet, ráadásul rossz fényt vetne húgomra a válás során. Ráadásul többszörösen hívná akkor az ő családját. Mit lehet ilyenkor tenni?

2023. aug. 11. 15:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
köszi, nagyon klassz napom volt! Neked is bro! 👍😀
2023. aug. 12. 20:57
 22/31 anonim ***** válasza:
31%
Tényleg nem jó ötlet verőlegényeket hívni ilyen esetben, mert ha verekedés lesz, a csávó úgy üti meg magát, még ő jár jól. Ez csak a legeslegvégső eset lehet!
2023. aug. 12. 21:59
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el ismerek olyan arcokat ha megjelennének nem hogy verekedés nem lenne de megköszönné ha a nélkűl kiengedik a lakásból, hogy rendesen tarkónbasszák! :D
2023. aug. 12. 23:31
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz bemutatni nekik? XD
2023. aug. 13. 08:33
 25/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is a jogi útban bízom, remélem sikerül, csak már elment 2 év. Sajnos az ex-férj nevén van a sorház fele, mert megzsarolta húgomat (8 házas év után!), hogy csak akkor költözik vele oda, ha a fele a nevére kerül. Húgom meg hülye volt és belement, ez volt 4 éve, 2 évvel a válás megkezdése előtt...
2023. aug. 13. 17:49
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Jól félrevezettél minket, mert a fél ház a férj nevén van. Igy egészen más a leányzó fekvése.
2023. aug. 13. 18:01
 27/31 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy más? Attól még a húgom lakásának eladásából és félretett pénzéből vették a sorházat, a férj a saját (húgoménál kevesebb) fizetését mindig elherdálta!
2023. aug. 14. 09:39
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag ennek semmi jelentősége. Ha a nevén van a lakás akkor baszhatod kb. A kidobóemberek sem segítenek a dolgon..
2023. aug. 14. 18:30
 29/31 A kérdező kommentje:
Tehát akkor azt mondod, hogy mivel a nevére zsarolta a sorház felét, ez jogilag annyit jelent, hogy jogos tulajdonos, akit nem lehet elkergetni, mert védi a rendőrség, bíróság, stb. Na ezért nem mentem eddig, ettől féltem, hogy rámhívja/távoltartásit kér. OK, de akkor mit tennétek a helyemben? Húgom elköltözni nem akar, mert ott van a gyerekek iskolája, de megviseli, hogy egy fedél alatt kell éljenek, mert az ex-férj nem hajlandó lelépni...az ex-férje potyán meghúzza magát és mivel kizsarolta a ház felét, amiért nem adott egy fillért se, ezt büntetlenül meg is teheti, úgy, hogy húgom a háta közepére kívánja és el akarja küldeni. Ez így igazságtalan, én meg mint báty, nem tudok tenni semmit?
2023. aug. 15. 12:16
 30/31 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül akarja, hogy elmenjen az ex-férje, mert önző, bunkó, tolvaj módon viselkedett vele éveken át.
2023. aug. 15. 12:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!