Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez normális így ebben a...

Ez normális így ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
22 évig voltam együtt a férjemmel, elváltunk. Egy közös gyerek van, akinek a volt sógornőm és sógorom a keresztszülei, volt anyós meg egyértelműen a nagyszülő. Azt már talán lezártam magamban, hogy velem nem kommunikál egyik sem, így már nem vagyok senkijük. De a gyerek is másodlagos lett. Eddig a keresztszülők ha jöttek, mindig hoztak valamit a gyereknek, mert egy évben talán 3x találkoznak. Mindig vitték nyáron egy két programra. Most minden elmaradt, nem kapott semmit, nem csináltak semmit. Viszont a mamán teljesen ledöbbentem. Meg volt beszélve, mikor megy át a gyerek. Semmivel nem készült, sem vacsira, sem egy kis süti, semmi. 14 éves a gyerek, sosem szerette a cukkinit, erre a mama mondta, az nagyon finom és az lesz az ebéd. Szóval fogalma sincs róla, hogy nem eszi meg. Mikor jött a másik 2 unoka, meg a lányáék, előtte nap már sült a sok hús, készült a finomság. Sőt, még 2 tepsi süti is készült, figyelve arra, hogy legyen laktóz mentes, mert úgy eszi a két lány. A gyerekem megégette a kezét, hiába mondta mamának, hogy kenjék be, annyit mondott, hogy majd és ennyiben is maradt. Keresztanyjáék dinnyéznek, tudják, a gyerek imádja a dinnyét. Mama kapott, a gyerekem nem. Miért viselkednek így a gyerekemmel?
2023. júl. 19. 13:40
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
#20 én tudom, nem is volt szándékom, hogy a válás miatt bármelyiktől is elszakítsam a gyereket. A családnak az a része bömbölt a legjobban, hogy majd mikor és hogyan látja a gyereket és ne szakadjon meg a kapcsolat. Én igyekeztem, mindenkit ugyanúgy felköszöntöttem. De aztán mikor azt mondta volt anyós, hogy nemsokára visszahívlak, és ennek már több, mint fél éve és a hívás eltévedt, rájöttem, hogy nem kell itt erőlködni. Csak tényleg a gyereket sajnálom, hogy őt nem nézik semmibe, holott ugyanúgy az unokája, illetve keresztgyereke. Csak majd ha a gyerek sem lesz rájuk kíváncsi, akkor biztosan elmondják, hogy én, a gonosz ex feleség neveltem ellenük a gyereket. Holott soha egy rossz szót nem szóltam sem rájuk, sem az apjára.
2023. júl. 20. 09:36
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
épp a gyerek lekoptatása zajlik, vedd már észre magad.Külön kiadás, energia, idő lenne, amit nem akarnak és a legegyszerűbb módszert választották: rossz tapasztalatokat, rossz élményeket adnak a gyereknek, hogy saját magától ne akarjon odamenni.Kínos nekik megmondani, azért csinálják így. Felejtsétek el őket.
2023. júl. 20. 12:06
 23/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk szembe megmondani a dolgokat sosem ment. Mindig csak hátulról jöttek
2023. júl. 20. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!