Ez normális így ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
22 évig voltam együtt a férjemmel, elváltunk. Egy közös gyerek van, akinek a volt sógornőm és sógorom a keresztszülei, volt anyós meg egyértelműen a nagyszülő. Azt már talán lezártam magamban, hogy velem nem kommunikál egyik sem, így már nem vagyok senkijük. De a gyerek is másodlagos lett. Eddig a keresztszülők ha jöttek, mindig hoztak valamit a gyereknek, mert egy évben talán 3x találkoznak. Mindig vitték nyáron egy két programra. Most minden elmaradt, nem kapott semmit, nem csináltak semmit. Viszont a mamán teljesen ledöbbentem. Meg volt beszélve, mikor megy át a gyerek. Semmivel nem készült, sem vacsira, sem egy kis süti, semmi. 14 éves a gyerek, sosem szerette a cukkinit, erre a mama mondta, az nagyon finom és az lesz az ebéd. Szóval fogalma sincs róla, hogy nem eszi meg. Mikor jött a másik 2 unoka, meg a lányáék, előtte nap már sült a sok hús, készült a finomság. Sőt, még 2 tepsi süti is készült, figyelve arra, hogy legyen laktóz mentes, mert úgy eszi a két lány. A gyerekem megégette a kezét, hiába mondta mamának, hogy kenjék be, annyit mondott, hogy majd és ennyiben is maradt. Keresztanyjáék dinnyéznek, tudják, a gyerek imádja a dinnyét. Mama kapott, a gyerekem nem. Miért viselkednek így a gyerekemmel?2023. júl. 19. 13:40
11/23 A kérdező kommentje:
Van már új nője, a nőnek 2 gyereke. Most megy az egész kampánia nyaralni a Balatonhoz. 3 helyen lesznek, de össze hoznak egy közös napot. Annak idején én szinte könyörögtem, hogy legyen egy pár ilyen nap, sosem lehetett összehozni. Az új nőcivel lehet.
2023. júl. 19. 14:32
12/23 anonim válasza:
Ha bosszú, akkor nagyon kicsinyes család...
Mert háastárstól válunk el, nen a gyerektől.
Mamának innentől megszűnt unokának létezni?
Azon, h az újjal mi van, azon lamentáljál, inkább örülj, h megszabadultál tőlük.
A te oldaladról vannak nagyszülők, hátha majd ők kompenzálnak.
13/23 anonim válasza:
Tehát eddig se foglalkozott igazából a gyermekeddel, most válás után még úgy sem. Döbbenet.
A helyzet az, hogy nagy valószínűséggel téged nem kedvelt sosem, a gyerekedet is max megtűrte, most meg semleges.
14/23 A kérdező kommentje:
#13 lehet. Csak akkor miért jópofizott ennyi ideig? Ő is, meg a lánya is.
2023. júl. 19. 16:50
16/23 anonim válasza:
Halkan kérdem meg én is, minek van ez erőltetve? A mama tiltás törlés. Ennyi. Nem kell odamenni és ő se jöjjön. Válás után minek erőlteted.... 😑🤦
17/23 A kérdező kommentje:
Én nem megyek, ő akart, de leráztam. A drága kisfia vitte el a gyereket. A gyerek meg menni akart
2023. júl. 19. 20:39
18/23 anonim válasza:
Ez már csak arra megy hogy neked rossz elgyen.
19/23 anonim válasza:
Nem vinném oda, a gyereknek meg elmagyaráznám a saját szintjén, miért nem. Ennyi.
De törődj bele, hogyha a volt férjednek új nője lesz, gyakorlatilag megszűntök számukra létezni. Ez van.
20/23 anonim válasza:
Az a büdös nagy helyzet, hogy az exednek minden joga megvan odavinni a saját gyerekét, akkor is, ha nem jól bánnak vele. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!