Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez normális így ebben a...

Ez normális így ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
22 évig voltam együtt a férjemmel, elváltunk. Egy közös gyerek van, akinek a volt sógornőm és sógorom a keresztszülei, volt anyós meg egyértelműen a nagyszülő. Azt már talán lezártam magamban, hogy velem nem kommunikál egyik sem, így már nem vagyok senkijük. De a gyerek is másodlagos lett. Eddig a keresztszülők ha jöttek, mindig hoztak valamit a gyereknek, mert egy évben talán 3x találkoznak. Mindig vitték nyáron egy két programra. Most minden elmaradt, nem kapott semmit, nem csináltak semmit. Viszont a mamán teljesen ledöbbentem. Meg volt beszélve, mikor megy át a gyerek. Semmivel nem készült, sem vacsira, sem egy kis süti, semmi. 14 éves a gyerek, sosem szerette a cukkinit, erre a mama mondta, az nagyon finom és az lesz az ebéd. Szóval fogalma sincs róla, hogy nem eszi meg. Mikor jött a másik 2 unoka, meg a lányáék, előtte nap már sült a sok hús, készült a finomság. Sőt, még 2 tepsi süti is készült, figyelve arra, hogy legyen laktóz mentes, mert úgy eszi a két lány. A gyerekem megégette a kezét, hiába mondta mamának, hogy kenjék be, annyit mondott, hogy majd és ennyiben is maradt. Keresztanyjáék dinnyéznek, tudják, a gyerek imádja a dinnyét. Mama kapott, a gyerekem nem. Miért viselkednek így a gyerekemmel?
2023. júl. 19. 13:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
8%
Tehát ezt most úgy kell elképzelni, hogy a gyerek csak cukkinit kapott, miközben a többiek ették a husokat? O semmiből nem kapott?
2023. júl. 19. 13:46
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem, a mama az én gyerekemnek nem készült semmivel, fogalma sincs róla, hogy a gyerekem mit szeret és mit nem. A másik két unoka érkezésére meg terülj terülj asztalkám volt.
2023. júl. 19. 13:50
 3/23 A kérdező kommentje:
Meg igazából nem a cukkini a lényeg. Kicsit olyan, mintha megtűrt ember lenne a gyerekem. A keresztanyjáékkal karácsony óta nem beszéltek, a mamával azt hiszem 3 hónapja. A fiam még fel is hívja, de a mama nem. Annyit sem tett meg, hogy év végén, a bizonyítványt megkérdezze, hogy milyen lett. A gyerek meg már azt mondja, g ha ő nem hív, én miért hívjam. És igaza is van
2023. júl. 19. 13:54
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

Nem normalis szerintem.

A mi tagabb csaladunkban is van olyan, h a mama csak a fia 2 gyereket viszi mindenhova, kepeket posztol mindenhova roluk. A lanyanak a fiait meg le sem sz.rja. Sokszor arra sem kepes, h egy smst irjon a nev- szulinapjukra.

Csak ignorald, mert nincs mas megoldas. Nem fog valtozni.

2023. júl. 19. 13:56
 5/23 anonim ***** válasza:
19%

"Nem, a mama az én gyerekemnek nem készült semmivel, fogalma sincs róla, hogy a gyerekem mit szeret és mit nem. A másik két unoka érkezésére meg terülj terülj asztalkám volt."

A masik ket unoka a lánya gyereke? Velünk nyilván közelebbi a kapcsolat és esélyes, hogy emiatt azt is tudja, mit szeretnek. A gyerek ezelőtt gyakran járt hozza?

"A gyerek meg már azt mondja, g ha ő nem hív, én miért hívjam. És igaza is van"

Akkor konkrétan mi a probléma? Ezek szerint a gyereket nem zavarja

2023. júl. 19. 13:58
 6/23 anonim ***** válasza:
84%

Huu ez nagyon brutál.... Nagyon sajnálom a gyermekedet, nem érdemli ezt!

Nem normális, nem tudsz mit tenni, csak leépíteni őket...

2023. júl. 19. 14:02
 7/23 A kérdező kommentje:

Igen, a lánya 2 gyereke. Náluk több időt töltött, képes volt fél napot utazni hozzájuk. Mi 30 kmre lakunk tőle, egy évben talán 2x sikerült eljönni hozzánk, akkor sem a gyerekkel foglalkozott, hanem a holmink között turkált, meg ellopkodott dolgainkat.

Amikor a gyerekem még tejfehérje érzékeny volt, szigorú diétán, akkor ő túrót adott neki, meg házi tejet. Ennyire figyelt az én gyerekemre

2023. júl. 19. 14:06
 8/23 anonim válasza:
95%
Minek viszitek oda...?
2023. júl. 19. 14:12
 9/23 A kérdező kommentje:
Mert a nyári szünetben menni szeretett volna a gyerkőc.
2023. júl. 19. 14:13
 10/23 anonim ***** válasza:
72%
Ez a bosszú. Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán még tudomásul veszik a gyereked létezését, válás után nem szokták. Ha a volt férjednek lesz új nője, új gyereke, akkor már biztosan nem fognak vele törődni.
2023. júl. 19. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!