Ez normális így ebben a helyzetben?
Nem normalis szerintem.
A mi tagabb csaladunkban is van olyan, h a mama csak a fia 2 gyereket viszi mindenhova, kepeket posztol mindenhova roluk. A lanyanak a fiait meg le sem sz.rja. Sokszor arra sem kepes, h egy smst irjon a nev- szulinapjukra.
Csak ignorald, mert nincs mas megoldas. Nem fog valtozni.
"Nem, a mama az én gyerekemnek nem készült semmivel, fogalma sincs róla, hogy a gyerekem mit szeret és mit nem. A másik két unoka érkezésére meg terülj terülj asztalkám volt."
A masik ket unoka a lánya gyereke? Velünk nyilván közelebbi a kapcsolat és esélyes, hogy emiatt azt is tudja, mit szeretnek. A gyerek ezelőtt gyakran járt hozza?
"A gyerek meg már azt mondja, g ha ő nem hív, én miért hívjam. És igaza is van"
Akkor konkrétan mi a probléma? Ezek szerint a gyereket nem zavarja
Huu ez nagyon brutál.... Nagyon sajnálom a gyermekedet, nem érdemli ezt!
Nem normális, nem tudsz mit tenni, csak leépíteni őket...
Igen, a lánya 2 gyereke. Náluk több időt töltött, képes volt fél napot utazni hozzájuk. Mi 30 kmre lakunk tőle, egy évben talán 2x sikerült eljönni hozzánk, akkor sem a gyerekkel foglalkozott, hanem a holmink között turkált, meg ellopkodott dolgainkat.
Amikor a gyerekem még tejfehérje érzékeny volt, szigorú diétán, akkor ő túrót adott neki, meg házi tejet. Ennyire figyelt az én gyerekemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!