Megszakítsam a kapcsolatot a sógorommal?
Figyelt kérdés
Feleségem húgának férje egyre durvábbakat szól be nekem családi ünnepeken mindenki előtt (a már nagyobb gyerekeim előtt is). Nekem nincs szívem visszaoltani, egyszerűen nem visz rá a lélek, mert tudom, hogy többre vittem, ráadásul én becsületesen keresek többet, mint ő a hányaveti kis webshopjával, pedig nem fiatal már, több mint tíz éve működik. Mit lehet ilyenkor tenni, nem akarom főleg, hogy a gyerekeim ezt hallják. Már beszéltem vele ezügyben, ilyenkor 1-2 alkalomig OK, de aztán újra kezdi. Fiatalabb is, gyengébb is nálam. Miért jó ez? Voltatok már ilyen helyzetben?2023. júl. 12. 11:13
21/22 joshy8084 válasza:
Durvát mondok, de azt nem lehet, hogy fogni a sógorod és elmenni pár whiskey-re, akármire az éjszakába? Arra tippelek, hogy te értelmiségi, de távolságtartó természet vagy, míg ő az a fajta dörzsölt játékos, aki bármilyen brigáddal lespanol 5 perc alatt. Az ital mellett mindenki kiadná magából, ami a szívét nyomja, s ha ő ilyen egyszerűbb arc, emberré válnál a szemében.
22/22 A kérdező kommentje:
Nem volt ez rossz ötlet, 1-2-szer elő is fordult, de nem változik, mások előtt egy beszólogatós kis köcsög szerepében szeret tetszelegni és így próbál fölémkerekedni...egyszerre röhejes és szánalmas, valljuk be. Egyébként az a durva, hogy a felesége is változott vele együtt az évek alatt, sajnos a rossz irányba.
2023. aug. 11. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!