Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van olyan rokonod akivel...

Van olyan rokonod akivel muszáj volt megszakítani vele kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Van
2021. júl. 25. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Igen, tavaly a papámmal. Mivel meghalt szegény.
2021. júl. 25. 16:51
 3/9 Lazy Lover ***** válasza:
88%
csak olyan van ha tehetném soha az életben nem találkoznék egyikkel se
2021. júl. 25. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Igen.Borderlines volt, így hát mennie kellett.
2021. júl. 25. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
95%

Igen. A világnézeti különbségeink már tarthatatlan szinte emelkedtek. A legfőbb gond az volt, hogy ezek az elvi nézeleltérések tettekben manifesztálódtak. Nagyon összevesztünk. Azóta, ha kötelezőből találkozunk előfordul a passzív-agresszív beszólogatás vagy a kioktatás mindkét fél részéről. Szóval inkább leépítettem.

Azóta sem tudom eldönteni, hogy mindig is benne volt-e ez a viselkedési minta és az elképesztő mértékű meggazdagodása csak katalizátor volt, vagy pedig a pénz vette el 100 százalékban az eszét.

2021. júl. 25. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Anyu húgával és annak családjával muszáj volt megszakítani a kapcsolatot mert elegünk lett az állandó koldulásukból, csak akkor jelentkeztek ha pénz kellett de amikor nekik voltak millióik ők nem segítettek senkin. Nem rég anyu újra elkezdett beszélni vele és láss csodát ismét jött a duma, hogy "nincs szerdáig egy 5 ezresed?"
2021. júl. 25. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
97%

Igen. Anyám érzelmi manipulátor, igazi drámakirálynő. Apám leszr minket gyerekkorom óta, lemondott rólunk. A mostohaapám egy pedofil zsarnok, aki sokszor bántalmazott. A nagymamám kijelentette, hogy en már nem kellettem volna a tesóm után a családba, folyton ledagatozott, megalazott, kiröhögött mindenért. A nagyapám normális volt, szerettem, de sajnos meghalt.

Egyedül tesómmal tartom a kapcsolatot, már mindenkit leépítettem, felnőttem, saját családot alapítottam. Van úgy, hogy egyszerűen rossz helyre hozza az embert a gólya... a kérdés, mit kezdünk ezzel a helyzettel.

2021. júl. 25. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akad
2021. júl. 25. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egy undok szurkapiszka szarkeverő nagynénivel.

15 éve, de előbb kellett volna.

2021. júl. 26. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!