Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha megtudnád, hogy az apádnak...

Ha megtudnád, hogy az apádnak van egy gyereke egy korábbi házasságából, kíváncsi lennél rá vagy nem érdekelne?

Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 01:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%

20 csak nehogy úgy járj mint a szomszédom 🤣. Nem lett háza mert ment a zsbigyereknek 😂.

Amúgy meg nem a féltestvéred tehet róla, hanem az undorító apád pl aki szrk rá.

2023. júl. 1. 11:08
 22/31 anonim ***** válasza:
22%

21.

Pont ezért írtam, hagyatékin hemzsegnek a zabik. :D

2023. júl. 1. 11:17
 23/31 anonim ***** válasza:
87%

Itt nem hemzsegett. A pasi hagyta rá a házat...a gyerek az elején else ment a tárgyalasra.

Viszont az apa aki szrk a gyerekére (vagy anya...) az egy büdös féreg.

2023. júl. 1. 11:51
 24/31 anonim ***** válasza:
85%
Biztos megkeresném.
2023. júl. 1. 11:54
 25/31 anonim ***** válasza:
64%
Engem is érdekelne
2023. júl. 1. 12:42
 26/31 anonim ***** válasza:
62%
Azért meg akarnám ismerni, hisz mégiscsak testvér.
2023. júl. 1. 12:54
 27/31 A kérdező kommentje:
ebben az esetben 100%, hogy az apuka már elintézte, hogy az a gyerek ne kapjon semmit, illetve nem valószínű, hogy ott lesz a hagyatékin, hiszen senki sem tud a létezéséről, csak a feleség, na de ő biztosan nem fogja megmondani, eddig se tette
2023. júl. 1. 14:11
 28/31 anonim ***** válasza:
74%

Elég vegyes válaszok születtek, és azt hiszem, a többség nem az alapján válaszolt, hogy tárgyilagosan felmérte volna a helyzetet, hanem a saját körülményei szülte indulatból.

Nem hiszem ugyanis, hogy van aki ne örülne és próbálná kicsit megismerni egy új családtagját - ha normálisak a családi kapcsolatai. De akinek rossz tapasztalatai vannak, az nyilván nyűgöt lát ebben is.

2023. júl. 1. 14:34
 29/31 anonim ***** válasza:
69%
Nem érdekelne.
2023. júl. 1. 20:41
 30/31 anonim ***** válasza:
41%

Én sajnos örökbe fogadott vagyok. A szüleim otthagytak mikor megszülettem. Később a Facebookon találtam meg az apámat, tőle tudtam meg hogy az anyám 15 éves koromban meghalt. Nem éltek együtt mert már a születésem előtt elváltak és anyám más férfihez szokott akitől van két egészséges gyereke.

Mindig álmodozok róla hogy bár az apám csinált volna valakinek egy zabigyereket és lenne testvérem. Sőt ( mivel 66 éves az apám rsmost is lefekszik egy egy nővel) ahitozom rá hogy bár nemzokekrs lenne még. Igaz hogy 34 éves vagyok de örülnék ha valakinek még csinálna gyereket az apám és lenne testvérem. Sajnos rajtam kívül több gyereke nincs. Más nő nem szült tőle vagy nem tudom pedig még kétszer elvált.

2023. júl. 2. 07:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!