Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ne hívjam meg az unokatestvére...

Ne hívjam meg az unokatestvéremet az esküvőmre, azért, mert az anyám rosszban van vele?

Figyelt kérdés
Esküvőnk lesz nemsokára és most állítjuk össze a vendégek listáját. Én már korábban beszéltem unokatestvéremmel, hogy szívesen látnám és ő is azt mondta, hogy szívesen jön. Amikor anyukám meglátta a meghívottak listáját, akkor egyből azt mondta, hogy őt nem hívhatom meg, mert ő haragszik rá valami régi konfliktus miatt. Felhívtam unokatesómat, megkérdeztem, hogy ő hogy van ezzel az egésszel és ő azt mondja, hogy ő már nem is emlékszik rá, hogy mi volt és ő nem haragszik senkire. Anyum viszont teljesen ki van akadva, hogy őt nem hívhatom meg. Tényleg vissza kéne vonnom a meghívást, csak mert anyum nem akarja?
2023. jún. 24. 10:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
22%
59 Szerintem a ceremónián sincs keresnivalója! Egy ilyen rokont le kell építeni. Látod, még annyira sem volt képes, hogy bocsánatot kérjen a kérdező anyukájától.
2023. jún. 27. 09:47
 62/69 anonim ***** válasza:
94%
Jézusom! Miket irkáltok??? Ez két ember konfliktusa és egy harmadik fél esküvője! Majd megoldják, ha akarják, másra nem tartozik, hogy mi volt és ki a hibás. Ez most egy esküvő, valakinek a “nagy” napja, akinek semmi köze a konfliktushoz. Igenis egy napra össze lehetne szorítani a fogukat és normálisan viselkedni. Nem azt mondom, hogy elfelejteni, meg megbocsátani, hanem emberi módon viselkedni az esküvőn. Nem pedig választásra kényszeríteni az arát!!!! Szép dolog, mondhatom…
2023. jún. 27. 12:17
 63/69 anonim ***** válasza:
69%
Drága lányom! Kifizetem az esküvőt, de akkor én mondom meg, kit hívhattok meg rá! Ha nem így teszel, akkor nem tisztelsz. 🤔
2023. jún. 27. 12:24
 64/69 anonim ***** válasza:
66%
Döntse el apád mi legyen!
2023. jún. 27. 20:17
 65/69 A kérdező kommentje:
Már mindegy! Unokatesóm nem jön, mert nm akar kellemetlen helyzetet teremteni az esküvőmön, anyám meg örül, hogy ő nyert. Nekem meg már elment a kedvem mindentől.
2023. jún. 28. 14:58
 66/69 anonim ***** válasza:
91%
Tesód van? Szólj neki már most, hogy az unokatesó tiltólistás, ne érje már meglepetés, mikor házasodik.
2023. jún. 28. 17:57
 67/69 anonim ***** válasza:
89%

"anyám meg örül, hogy ő nyert"

Gondolom, nem fog meglepetésként érni, hogy hárman lesztek a házasságodban - amíg anyád úgy nem dönt, hogy el kell válnod. Most már tudja, hogyha elsóhajtja magát, te úgyis hason csúszol előtte.

2023. jún. 28. 22:17
 68/69 anonim ***** válasza:
89%

Minek házasodni? Csak azért, hogy bulizz egyet? Amúgy is tarthatsz egy partit, amire meghívhatsz egy csomó embert.

Ha meg az állami támogatás miatt kell, két tanúval is összeházasodhattok.

2023. jún. 29. 03:13
 69/69 anonim ***** válasza:
100%
65# Itt mondanám le én a lagzit. Vagy mennénk kéttanúsra inkább, vagy gyűjtenénk addig, amíg mi tudjuk finanszírozni a saját esküvőnket (ahogy egyébként tettük is, mert nekünk már megvolt), de nem vállalnám, hogy eleve megkeserített szájízzel kelljen végigcsinálnom.
2023. jún. 29. 18:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!