Ne hívjam meg az unokatestvéremet az esküvőmre, azért, mert az anyám rosszban van vele?
Figyelt kérdés
Esküvőnk lesz nemsokára és most állítjuk össze a vendégek listáját. Én már korábban beszéltem unokatestvéremmel, hogy szívesen látnám és ő is azt mondta, hogy szívesen jön. Amikor anyukám meglátta a meghívottak listáját, akkor egyből azt mondta, hogy őt nem hívhatom meg, mert ő haragszik rá valami régi konfliktus miatt. Felhívtam unokatesómat, megkérdeztem, hogy ő hogy van ezzel az egésszel és ő azt mondja, hogy ő már nem is emlékszik rá, hogy mi volt és ő nem haragszik senkire. Anyum viszont teljesen ki van akadva, hogy őt nem hívhatom meg. Tényleg vissza kéne vonnom a meghívást, csak mert anyum nem akarja?2023. jún. 24. 10:43
61/69 anonim válasza:
59 Szerintem a ceremónián sincs keresnivalója! Egy ilyen rokont le kell építeni. Látod, még annyira sem volt képes, hogy bocsánatot kérjen a kérdező anyukájától.
62/69 anonim válasza:
Jézusom! Miket irkáltok??? Ez két ember konfliktusa és egy harmadik fél esküvője! Majd megoldják, ha akarják, másra nem tartozik, hogy mi volt és ki a hibás. Ez most egy esküvő, valakinek a “nagy” napja, akinek semmi köze a konfliktushoz. Igenis egy napra össze lehetne szorítani a fogukat és normálisan viselkedni. Nem azt mondom, hogy elfelejteni, meg megbocsátani, hanem emberi módon viselkedni az esküvőn. Nem pedig választásra kényszeríteni az arát!!!! Szép dolog, mondhatom…
63/69 anonim válasza:
Drága lányom! Kifizetem az esküvőt, de akkor én mondom meg, kit hívhattok meg rá! Ha nem így teszel, akkor nem tisztelsz. 🤔
65/69 A kérdező kommentje:
Már mindegy! Unokatesóm nem jön, mert nm akar kellemetlen helyzetet teremteni az esküvőmön, anyám meg örül, hogy ő nyert. Nekem meg már elment a kedvem mindentől.
2023. jún. 28. 14:58
66/69 anonim válasza:
Tesód van? Szólj neki már most, hogy az unokatesó tiltólistás, ne érje már meglepetés, mikor házasodik.
67/69 anonim válasza:
"anyám meg örül, hogy ő nyert"
Gondolom, nem fog meglepetésként érni, hogy hárman lesztek a házasságodban - amíg anyád úgy nem dönt, hogy el kell válnod. Most már tudja, hogyha elsóhajtja magát, te úgyis hason csúszol előtte.
68/69 anonim válasza:
Minek házasodni? Csak azért, hogy bulizz egyet? Amúgy is tarthatsz egy partit, amire meghívhatsz egy csomó embert.
Ha meg az állami támogatás miatt kell, két tanúval is összeházasodhattok.
69/69 anonim válasza:
65# Itt mondanám le én a lagzit. Vagy mennénk kéttanúsra inkább, vagy gyűjtenénk addig, amíg mi tudjuk finanszírozni a saját esküvőnket (ahogy egyébként tettük is, mert nekünk már megvolt), de nem vállalnám, hogy eleve megkeserített szájízzel kelljen végigcsinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!