Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ne hívjam meg az unokatestvére...

Ne hívjam meg az unokatestvéremet az esküvőmre, azért, mert az anyám rosszban van vele?

Figyelt kérdés
Esküvőnk lesz nemsokára és most állítjuk össze a vendégek listáját. Én már korábban beszéltem unokatestvéremmel, hogy szívesen látnám és ő is azt mondta, hogy szívesen jön. Amikor anyukám meglátta a meghívottak listáját, akkor egyből azt mondta, hogy őt nem hívhatom meg, mert ő haragszik rá valami régi konfliktus miatt. Felhívtam unokatesómat, megkérdeztem, hogy ő hogy van ezzel az egésszel és ő azt mondja, hogy ő már nem is emlékszik rá, hogy mi volt és ő nem haragszik senkire. Anyum viszont teljesen ki van akadva, hogy őt nem hívhatom meg. Tényleg vissza kéne vonnom a meghívást, csak mert anyum nem akarja?
2023. jún. 24. 10:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
95%

Anno szüleink fizették volna a lakodalmat. Mindenbe megpróbáltak beleszólni, nem hagytuk, megsértődtek, lemondták. Most mi szervezzük a sajátjainkét. Pontosabban, fizetjük. Egy k*rva szót nem szóltam bele semmibe. Se a meghívóba, se a meghívottakba, se a díszítésbe, se semmibe. Ha kérdeznek, tanácsolok. Semmi több!

De hát, nem minden anya olyan, mint én. Én a gyerekemnek csinálom, nem magamnak. Vannak sz*rrágóak is, olyan mint a 48-50-es kommentelők.

2023. jún. 25. 20:54
 52/69 anonim ***** válasza:
95%
51, ez lenne alapvetően a normális. Az én kommentem is hasonló volt.
2023. jún. 25. 21:02
 53/69 anonim ***** válasza:
94%
Nem hívnám meg azt, aki a feszkót generálja, jelen esetben az anyámat. Ilyen egyszerű.
2023. jún. 26. 06:37
 54/69 anonim ***** válasza:
3%
Gyanítom ahhoz a lakáshoz is úgy hozzásegítettek unokatesódat a szülei, így elvárható lett volna, hogy a családban marad, és odaadja kevesebbért anyádnak, nem pedig nyerészkedik rajta. Ha kizárólag saját pénz lett volna, senki sem szólt volna bele mit csinál.
2023. jún. 26. 08:20
 55/69 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, te nagyon fordított lovon ülsz! Ha nem is anyád fizetné, akkor is ő élvez prioritást és nem egy távoli rokon.
2023. jún. 26. 09:18
 56/69 anonim ***** válasza:
83%

Itt: Gyereknek az anya első helyen.

Anyánsk gyerek sokadik helyen. Kész vicc.

2023. jún. 26. 09:25
 57/69 anonim ***** válasza:
18%
Hála a jó égnek az unokatestvér tudja hol a helye, tudja, hogy egy anya fontosabb, és félreállt magától nagyon helyesen.
2023. jún. 26. 13:35
 58/69 anonim ***** válasza:
12%
Látod milyen jellemtelen az unokatestvéred? Még bocsánatot sem volt hajlandó kérni anyudtól az érdekében, hogy ő is ott lehessen. Inkább az egoja fontos számára.
2023. jún. 27. 01:07
 59/69 anonim ***** válasza:
20%
Hívd meg az unokatesód csak a ceremóniára, ott elvész a tömegben. A partit meg hadd élvezze anyukád nélküle. Kétlem, hogy uncsi a maga véres verítékével dolgozott volna meg a házért, amit eladott, akkor senki sem szólt volna bele, hogy kinek adja el.
2023. jún. 27. 08:28
 60/69 anonim ***** válasza:
93%
59, persze mert az emberek csak akkor balekok ha van hozzá joguk. Nem láttatok ti még elég embert...
2023. jún. 27. 08:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!