Ne hívjam meg az unokatestvéremet az esküvőmre, azért, mert az anyám rosszban van vele?
Figyelt kérdés
Esküvőnk lesz nemsokára és most állítjuk össze a vendégek listáját. Én már korábban beszéltem unokatestvéremmel, hogy szívesen látnám és ő is azt mondta, hogy szívesen jön. Amikor anyukám meglátta a meghívottak listáját, akkor egyből azt mondta, hogy őt nem hívhatom meg, mert ő haragszik rá valami régi konfliktus miatt. Felhívtam unokatesómat, megkérdeztem, hogy ő hogy van ezzel az egésszel és ő azt mondja, hogy ő már nem is emlékszik rá, hogy mi volt és ő nem haragszik senkire. Anyum viszont teljesen ki van akadva, hogy őt nem hívhatom meg. Tényleg vissza kéne vonnom a meghívást, csak mert anyum nem akarja?2023. jún. 24. 10:43
31/69 anonim válasza:
Akkor illik elsimítani a nézeteltéréseket még az esküvő előtt. Ha nem megy, unokatesódat ejteni kell.
32/69 anonim válasza:
Kár volt leírnod...
Szerintem akkor is ha a szülő fizeti az esküvőt, akkoris megtehet annyit a gyerekéért hogy arra a napra félrenéz. Vagy azért fizeti, hogy dominálhasson?
Hagyjuk már....
33/69 A kérdező kommentje:
Azért ők fizetik, mert nekünk is és nekik is volt tartalék, amit az esküvőnkre tettek félre, hogy mi tudjunk saját lakást venni. Ez az ő nászajándékuk, hogy felesben fizetik az esküvőt.
2023. jún. 24. 17:09
34/69 A kérdező kommentje:
Anyám elérte, amit szeretett volna. Most hívott unokatestvérem, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett inkább nem jön el, mert nem akar ő az esküvő elrontója lenni. A nagynéném elmondta neki az egész helyzetet telefonon.
2023. jún. 24. 17:31
35/69 anonim válasza:
Tudod, kérdező, ha ennyire aláveted magad anyukád akaratának, örülj neki nagyon, amiért a leendő férjed ellen még nem emelt kifogást. Viszont, ha nem változtatsz ezen, akár előre megírhatod a válási papírokat is, akkor csak dátumozni-beadni kell, ha édesanyád netán megharagszik a férjedre...
36/69 anonim válasza:
" Most hívott unokatestvérem, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett inkább nem jön el, mert nem akar ő az esküvő elrontója lenni."
Egy ilyen után anyám nem jöhetne az eksüvőmre. Pofátlan suttyó.
37/69 anonim válasza:
Tudja azt az unokatesód, hogy nagyon jellemtelen módon viselkedett, de annyi nincs benne, hogy magától eszébe jutna, hogy talán bocsánatot kéne kérnie.
38/69 anonim válasza:
37-es: ugyan áruld már el, miért jellemtelen viselkedés, ha valaki a lakását nem családtagnak adja el, hanem masnak, aki többet fizet érte???? És miért kellene emiatt bocsántot kérnie bárkitöl is? Ennyire ostoba csak nem lehetsz, hogy ezt komolyan gondold!
39/69 anonim válasza:
A Te esküvőd, Te döntöd el, kit hívsz meg. Majd ha anyád házasodik, dönthet úgy, hogy nem hívja meg az unokatesódat, de semmi joga beledumálni a meghívottak listájába, a ruhádba, meg a kajába. Hacsak nem ő fizeti az egészet.
40/69 anonim válasza:
Meg kell nekik mondani béküljenek ki vagy egyikük se jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!