Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ne hívjam meg az unokatestvére...

Ne hívjam meg az unokatestvéremet az esküvőmre, azért, mert az anyám rosszban van vele?

Figyelt kérdés
Esküvőnk lesz nemsokára és most állítjuk össze a vendégek listáját. Én már korábban beszéltem unokatestvéremmel, hogy szívesen látnám és ő is azt mondta, hogy szívesen jön. Amikor anyukám meglátta a meghívottak listáját, akkor egyből azt mondta, hogy őt nem hívhatom meg, mert ő haragszik rá valami régi konfliktus miatt. Felhívtam unokatesómat, megkérdeztem, hogy ő hogy van ezzel az egésszel és ő azt mondja, hogy ő már nem is emlékszik rá, hogy mi volt és ő nem haragszik senkire. Anyum viszont teljesen ki van akadva, hogy őt nem hívhatom meg. Tényleg vissza kéne vonnom a meghívást, csak mert anyum nem akarja?
2023. jún. 24. 10:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
3%
Akkor illik elsimítani a nézeteltéréseket még az esküvő előtt. Ha nem megy, unokatesódat ejteni kell.
2023. jún. 24. 15:52
 32/69 anonim ***** válasza:
86%

Kár volt leírnod...

Szerintem akkor is ha a szülő fizeti az esküvőt, akkoris megtehet annyit a gyerekéért hogy arra a napra félrenéz. Vagy azért fizeti, hogy dominálhasson?

Hagyjuk már....

2023. jún. 24. 15:59
 33/69 A kérdező kommentje:
Azért ők fizetik, mert nekünk is és nekik is volt tartalék, amit az esküvőnkre tettek félre, hogy mi tudjunk saját lakást venni. Ez az ő nászajándékuk, hogy felesben fizetik az esküvőt.
2023. jún. 24. 17:09
 34/69 A kérdező kommentje:
Anyám elérte, amit szeretett volna. Most hívott unokatestvérem, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett inkább nem jön el, mert nem akar ő az esküvő elrontója lenni. A nagynéném elmondta neki az egész helyzetet telefonon.
2023. jún. 24. 17:31
 35/69 anonim ***** válasza:
85%
Tudod, kérdező, ha ennyire aláveted magad anyukád akaratának, örülj neki nagyon, amiért a leendő férjed ellen még nem emelt kifogást. Viszont, ha nem változtatsz ezen, akár előre megírhatod a válási papírokat is, akkor csak dátumozni-beadni kell, ha édesanyád netán megharagszik a férjedre...
2023. jún. 24. 17:58
 36/69 anonim ***** válasza:
80%

" Most hívott unokatestvérem, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett inkább nem jön el, mert nem akar ő az esküvő elrontója lenni."

Egy ilyen után anyám nem jöhetne az eksüvőmre. Pofátlan suttyó.

2023. jún. 24. 18:41
 37/69 anonim ***** válasza:
9%
Tudja azt az unokatesód, hogy nagyon jellemtelen módon viselkedett, de annyi nincs benne, hogy magától eszébe jutna, hogy talán bocsánatot kéne kérnie.
2023. jún. 24. 19:44
 38/69 anonim ***** válasza:
84%
37-es: ugyan áruld már el, miért jellemtelen viselkedés, ha valaki a lakását nem családtagnak adja el, hanem masnak, aki többet fizet érte???? És miért kellene emiatt bocsántot kérnie bárkitöl is? Ennyire ostoba csak nem lehetsz, hogy ezt komolyan gondold!
2023. jún. 24. 20:00
 39/69 anonim ***** válasza:
73%
A Te esküvőd, Te döntöd el, kit hívsz meg. Majd ha anyád házasodik, dönthet úgy, hogy nem hívja meg az unokatesódat, de semmi joga beledumálni a meghívottak listájába, a ruhádba, meg a kajába. Hacsak nem ő fizeti az egészet.
2023. jún. 24. 20:10
 40/69 anonim ***** válasza:
17%
Meg kell nekik mondani béküljenek ki vagy egyikük se jön.
2023. jún. 24. 20:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!