Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ne hívjam meg az unokatestvére...

Ne hívjam meg az unokatestvéremet az esküvőmre, azért, mert az anyám rosszban van vele?

Figyelt kérdés
Esküvőnk lesz nemsokára és most állítjuk össze a vendégek listáját. Én már korábban beszéltem unokatestvéremmel, hogy szívesen látnám és ő is azt mondta, hogy szívesen jön. Amikor anyukám meglátta a meghívottak listáját, akkor egyből azt mondta, hogy őt nem hívhatom meg, mert ő haragszik rá valami régi konfliktus miatt. Felhívtam unokatesómat, megkérdeztem, hogy ő hogy van ezzel az egésszel és ő azt mondja, hogy ő már nem is emlékszik rá, hogy mi volt és ő nem haragszik senkire. Anyum viszont teljesen ki van akadva, hogy őt nem hívhatom meg. Tényleg vissza kéne vonnom a meghívást, csak mert anyum nem akarja?
2023. jún. 24. 10:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
8%
Nem is lehet kérdés, hogy kit válassz! Egy anyuka sokkal fontosabb, mint egy huszadrangú rokon!
2023. jún. 24. 14:13
 22/69 anonim ***** válasza:
5%
Kérd meg unokatesódat, hogy személyesen kérjen bocsánatot anyukádtól még az esküvö elött. Hívd el egy ebédre/délutánra mindkettöjüket magatokhoz. Ha erre nem hajlandó unokatesód, akkor nem érdemes meghívni.
2023. jún. 24. 14:23
 23/69 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem neki kéne ebben a történetben bocsánatot kérnie. Igazából neki nem volt semmi bűne, csak anyum nem viselte jól, hogy nem neki adta el a lakását, hanem egy idegennek, aki nagyobb összeget fizetett a lakásért. Anyum azóta haragszik rá, de nem gondoltam volna, hogy ennyi évvel később is.
2023. jún. 24. 14:27
 24/69 anonim ***** válasza:
82%

Ilyen ostoba válaszokat rég láttam:')

Ha az unokatesó nem hibás (esetleg ha hibás , akkor tudom elképzelni a bocsánatkérést) akkor miért kérjen bocsánatot?

Egyébként meg pont azért mert anya, félre tehetné a bosszúját. Vagy csak a gyereknek legyen fontos az anya? Fordítva nem fontos?

2023. jún. 24. 14:29
 25/69 anonim ***** válasza:
84%
Anyu, ez az én esküvőm és én azt akarom, hogy a Kati is ott legyen. Innentől két választásod van: elfogadod, eljossz és normálisan viselkedsz vele, vagy nem jössz el. A döntés a tiéd.
2023. jún. 24. 14:37
 26/69 anonim ***** válasza:
86%

Anyad eskuvoje? Ugye, hogy nem?

Ez a nap csakis a hazasulando parrol szol, ha te szeretned ott latni az unokatesod, akkor semmikepp ne mondd vissza a meghivast ilyen pitianer ugy miatt. Ezt anyadnak kene a sajat fejeben helyre raknia, te semmi esetre sem vagy felelloss az o velt serelmeiert. Arra gondolj inkabb, hogy valoszinuleg kesobb megbannad, ha fejet hajtanal az o akaratanak, visszacsinalni viszont mar nem tudnal semmit. Ennek fenyeben donts.

2023. jún. 24. 14:52
 27/69 anonim ***** válasza:
88%
Volt egy válasz, hogy megtisztelhetnéd anyudat…. De nem! Anyud tisztelhetne meg téged azzal, hogy egyetlen egy napra félreteszi a sértettségét és a gyereke esküvőjére koncentrál. Ez a nap nem róla kell hogy szóljon. Nem tudná egy napra összeszedni magát? Én biztos nem mondanám le senki meghívását egy durcás felnőtt miatt.
2023. jún. 24. 15:22
 28/69 anonim ***** válasza:
88%

21-es, a te logikád alapján ha a kérdezőnek később gyermeke születik, és az anyukája mondjuk 3 éves korában valamiért megharagszik rá, akkor adja majd örökbe a gyereket, merthogy anyuka mindennél fontosabb?

Kérdező, én a helyedben nem vonnám vissza a meghívást, anyámnak viszont - egyszer - elmondanám, hogy az én esküvőm, az én vendégeim, az lesz ott, akit én meghívok. Őt is szívesen látom, DE feltételeket nem szabhat. Ha esküvői vendégekről akar dönteni, menjen férjhez még egyszer.

2023. jún. 24. 15:24
 29/69 anonim ***** válasza:
5%
Anyád fizeti az esküvöt?
2023. jún. 24. 15:36
 30/69 A kérdező kommentje:
A szülők fizetik az esküvőt mindkét oldalról közösen.
2023. jún. 24. 15:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!