Ne hívjam meg az unokatestvéremet az esküvőmre, azért, mert az anyám rosszban van vele?
Figyelt kérdés
Esküvőnk lesz nemsokára és most állítjuk össze a vendégek listáját. Én már korábban beszéltem unokatestvéremmel, hogy szívesen látnám és ő is azt mondta, hogy szívesen jön. Amikor anyukám meglátta a meghívottak listáját, akkor egyből azt mondta, hogy őt nem hívhatom meg, mert ő haragszik rá valami régi konfliktus miatt. Felhívtam unokatesómat, megkérdeztem, hogy ő hogy van ezzel az egésszel és ő azt mondja, hogy ő már nem is emlékszik rá, hogy mi volt és ő nem haragszik senkire. Anyum viszont teljesen ki van akadva, hogy őt nem hívhatom meg. Tényleg vissza kéne vonnom a meghívást, csak mert anyum nem akarja?2023. jún. 24. 10:43
41/69 anonim válasza:
Hát, akkor készülj fel rá, hogy bele fog dumálni anyád a házvásárlásba, a baba nevébe, meg abba, mit adj neki majd enni.
42/69 anonim válasza:
Most mit izéltek, hogy “ki fizeti az esküvőt?” Mert ha a szülők, akkor mindenben ők döntenek? Az anyja dönti el, ki a meghívott? Milyen legyen a csokor? Még ruhát is választ? Kiről is szól ez a nap?
43/69 anonim válasza:
42 azért "izélünk" rajta, mert minden szülő jogának érzi, hogy beledumáljon abba, milyen esküvő legyen, mert ő fizeti.
44/69 anonim válasza:
Na ez az, amiből én így nem kérnék. Akkor inkább még spórolnék rá.
45/69 anonim válasza:
Ha ajándék, akkor miért szól bele? A férje szülei is fizetik, nem csak a kérdezőê. Illetve ez a nászajándék részükről, akkor miért beszél bele?! Így tökre elcseszi a saját lánya esküvőjét. Cuki!!
Egyébként ilyen áron én biztos megmondanám hogy akkor ne fizesse, majd lesz később esküvő.
46/69 anonim válasza:
Én az vagyok, aki az anyukáddal ért egyet. Az unokatestvéred egy lelketlen ember, akinek nem fontos a család.
47/69 anonim válasza:
46! Igen, érezhetsz így. De ez akkor is a lánya esküvője. A konfliktus meg az anyáé. Külön kéne kezelni a dolgot, mert a lány nem tehet erről a helyzetről. A mi esküvőnkön a férjem elvált szülei eljöttek úgy, hogy nem voltak jóban. De arra a napra mindenki félretette a sértettségét, mert az a nap nem róluk szólt. Szép lett volna, ha választásra kényszerített volna valamelyik fél!!! De ha választani kellett volna, akkor inkább az maradt volna otthon, aki ilyen kellemetlen helyzetbe akar hozni (választásra kényszeríteni).
48/69 anonim válasza:
47 Valaki képes félrerakni, valaki nem. Ha az anyukájának sértő lenne az unokatesó jelenléte, akkor az ő kérését kell tiszteletben tartani. Egyrészt azért, mert a szülők fizetik, másrészt pedig azért, mert egy anyuka mégiscsak fontosabb személy, mint egy unokatestvér.
49/69 anonim válasza:
Ajándék lónak ne nézd a fogát, ugyebár...
Ha kell a nagy esküvö, el Kell fogadni, hogy beledumálnak.
Lehetne hétköznapn is esküvötök sokkal olcsóbban, lagzi nélkül. Ha kell az ünneplés, akkor vagy fizetitek ti, vagy úgy lesz, ahogy a szülök akarják.
50/69 anonim válasza:
Egy anya valóban fontosabb, mint egy unokatestvér. Nem is értem, hogy juthatott ilyen eszedbe, hogy anyád kívánsága ellenére meghívod. Röhej, hogy ennyire nem tiszteled anyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!