Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ne hívjam meg az unokatestvére...

Ne hívjam meg az unokatestvéremet az esküvőmre, azért, mert az anyám rosszban van vele?

Figyelt kérdés
Esküvőnk lesz nemsokára és most állítjuk össze a vendégek listáját. Én már korábban beszéltem unokatestvéremmel, hogy szívesen látnám és ő is azt mondta, hogy szívesen jön. Amikor anyukám meglátta a meghívottak listáját, akkor egyből azt mondta, hogy őt nem hívhatom meg, mert ő haragszik rá valami régi konfliktus miatt. Felhívtam unokatesómat, megkérdeztem, hogy ő hogy van ezzel az egésszel és ő azt mondja, hogy ő már nem is emlékszik rá, hogy mi volt és ő nem haragszik senkire. Anyum viszont teljesen ki van akadva, hogy őt nem hívhatom meg. Tényleg vissza kéne vonnom a meghívást, csak mert anyum nem akarja?
2023. jún. 24. 10:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
12%

Az diktál, aki fizet!

Ha ti fizettek mindent, akkor nincs beleszólása!

Ha viszont kell a szüleid pénze, akkor kelljen a véleménye is!

2023. jún. 24. 11:53
 12/69 anonim ***** válasza:
83%
Azt csinálsz amit akarsz. A Te esküvőd lesz.
2023. jún. 24. 12:03
 13/69 anonim ***** válasza:
11%
Azt kell mérlegelni, hogy ki a fontosabb személy számodra. Minden esetre hiába is a ti esküvőtök, azért édesanyádat megtisztelhetnéd annyival, hogy tiszteletben tartod a kérését. Gondolom oka van, amiért nem szeretné ott tudni az unokatestvéredet. Az ilyen konfliktusoknak mindig van valami alapja.
2023. jún. 24. 12:08
 14/69 anonim ***** válasza:
94%
Egy régi vita miatt biztos nem vonnám vissza a meghívást, főleg ha te amúgy szívesen látnád az esküvődön. Az ülésrendnél figyelembe venném a problémáját és messze ültetném őket egymástól, de ennyi. Azt meg csak kibírja egy napig, hogy egy légtérben tartózkodnak. Akár egy jó alkalom is lehetne, hogy rendezzék a dolgot, de ha nem akarja, akkor nem is kell beszélnie vele.
2023. jún. 24. 12:42
 15/69 anonim ***** válasza:
81%

Én úgy gondolom anyád gyerek módjára viselkedik és azt hiszi, te az ő tulajdona vagy, azt kell csinálnod amit mond, mint egy kiskutya.

Anyám és anyósom ugyanezt bejátszotta az én eskövőm előtt, ennek ez nem tetszett, annak az. A végén ott tartottunk, hogy mindkettőnek megmondtam, elviselhetetlenek és ha nem fejezik be, nem kell jelen lenniük az esküvőn. Végül mindketten eljöttek, anyósom próbált úgy tenni, mintha vita sem lett volna köztünk, anyám viszont az egész lagzi alatt pofákat vágott és hozzá sem lehetett szólni. Hónapokig nem beszéltünk utána.

Állj a sarkadra!

2023. jún. 24. 13:33
 16/69 anonim ***** válasza:
82%
Függ, ez undorító. Nem az ő napja hanem a TIÉD. Azt hívj meg akit akarsz, ha anyád ennyire nem képes érted az gáz.
2023. jún. 24. 13:48
 17/69 anonim ***** válasza:
25%

Ismerned kéne a sztorit. Kérdezd meg nagynénédet is, és anyukádat is arról, hogy pontosan mi történt. Ennek tudatában dönts arról, hogy volt-e annyira jellemtelen, hogy nem érdemli meg a meghívást.

Egy bünös ember persze, hogy "nem emlékszik", mert nem akar emlékezni a történtekre, de csak úgy tesz, mintha már el is felejtette volna, azonban csak hazudik, adja az ártatlant.

Az idöseket is a finom modorú, nagyvonalúnak tünö szélhámosok csapják be, de ne feledd, a csalók sokszor behízelgö modorúak, jól bánnak a szavakkal, tudják hogyan kell viselkedni, hogy behálózzák a másikat, elhitessék, hogy ök ártatlanok. Lehet, hogy az unokatestvéred is ilyen kétszínü köcsög.

2023. jún. 24. 13:57
 18/69 anonim ***** válasza:
0%
Vond vissza a meghívást. Az esküvőd azért van, hogy a meghívottak jól érezzék magukat. Ha meg tudod, hogy anyád nem érezné jól magát, akkor minek is hívod meg?
2023. jún. 24. 14:00
 19/69 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mi történt. Egy teljesen banális marhaság miatt haragszik rá anyukám.
2023. jún. 24. 14:03
 20/69 A kérdező kommentje:
#18 Arra nem gondolsz, hogy azért akarom meghívni, mert jó a kapcsolatunk és szeretném vele is megosztani az örömünket?
2023. jún. 24. 14:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!