Kiket szeretsz legjobban és kiket utalsz a legjobban családodban?
Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 20:04
1/9 anonim válasza:
Mivel a családom 2 személyből áll, így senkit nem utálok. Húgomat szeretem a legjobban.
2/9 anonim válasza:
Ez helyzettől függ, ha jól ismered a téged körülvevő embereket a családban, akkor hamar észreveszed, hogy ki az akiért tűzbe mennél és ki az akiért egy fogpiszkálót sem érdemes odébb tenni. Tiszteld aki tisztel és nézd levegőnek aki ócsárol. A kérdésed egy igen tág fogalomra néz amit nehéz megválaszolni, kéne tudni a probléma forrását és hogy hány éves vagy!
3/9 anonim válasza:
Mennyire kiterjedt családról beszélünk? Apámat utálom, vagy 10 éve nem találkozok vele, nem is tervezem. A sógornőimet sem szeretem, az egyik élből utál az első perctől, még köszönni se volt hajlandó soha. ( Ez van, nem lehetünk mindenkinek szimpatikusak). A másik sógornőmmel azóta nem kedveljük egymást, amióta nem hajlandó elfogadni azt ahogy mi élünk a férjemmel. Konkrétan az a baja, hogy mi nem akarunk gyereket. Ezt ő nem hajlandó elfogadni, és folyton csesztet vele ha egy légtérben vagyunk, kibeszél a hátam mögött is, szíd, stb. Így emiatt a legtöbb családi eseményre el sem megyek , inkább messze kerülöm amennyire lehet.
4/9 anonim válasza:
Közeli rokonokat szeretem, amgyarul közvetlen családom a távoli rokonságért nem lelkesedem.
5/9 anonim válasza:
Öcsémet utálom, mindenki mást szeretek a közeli családtagjaim közül.
6/9 anonim válasza:
Mindenkit szeretek, de legközelebb a nagynéném és a férjem áll hozzám, illetve a férjem családja (anyós, apos, sógor, sógornőm).
Ha nem utalom, de a noveremre nem vagyok kíváncsi, mert hatalmasat csalódtam benne.
Utalni apámat utálom, de már meghalt .
7/9 anonim válasza:
Anyámat és anyósomat utálom, a kislányomat szeretem legjobban.
8/9 anonim válasza:
Mindenbe belefolyó fontoskodó sógorékat akik ránktelepszenek.
Anyós nem sok vizet zavar mert nem folyik az életembe, egyebként szöges ellentétek vagyunk.
Anyám felé tüske van a régi bántalmazás miatt, de egyebként jó a kapcsolat..
Unokatestvéreim igazi köpönyegforgatók
9/9 anonim válasza:
Utálat csak egy nagynéni iránt volt bennem, de ő 2 éve meghalt.
Lányomat szeretem legjobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!