Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm miért ilyen életképte...

Sógornőm miért ilyen életképtelen? Vagy csak önző?

Figyelt kérdés

Kb egyidősek a gyerekeink, 1 évesek kb. Na, ő hozzá a szülés óta megy minden áldott nap vki segíteni. Egyik nap egyik mama, masik nap meg másik. Konkrétan kell neki a segítség mindenhez, mert ő babaval nem tud boltba menni, egyedül nem tud vedőnőhoz menni, baba mellett nem tud takarítani, főzni...stb.

Én érdekes mindent meg tudok oldani egyedül is, mondjuk jól esne ha anyósom ismerné a masik unokáját is....

Na most megint terhes vagyok, és úgy volt hogy jön hozzám segíteni ezentúl, mert sokszor menni kell orvoshoz, ahová nem szívesen vinném az 1 évest. Erre sógornőm kiakadt, hogy de hát ha kedden vagy csütörtökön lenne orvos akkor variáljam at, mert eddig ugye úgy volt, hogy hétfőn szerdán pénteken vasárnap férje anyukaja segitett, kedd csütörtökön szombaton meg anyosom. Mennyire gáz már?

2023. febr. 1. 10:17
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Ja és pl férjem már elotte se otthon élt hanem albérletben, én is. Tehát mi már rég önállóan oldunk meg mindent, tesója mai napig visz haza pl varrnivalot is
2023. febr. 1. 11:19
 22/46 anonim ***** válasza:
5%
Neki az anyukája.
2023. febr. 1. 11:22
 23/46 A kérdező kommentje:
Férjemnek is az anyukája. Meg a gyerekeknek egyformán mamája!
2023. febr. 1. 11:23
 24/46 A kérdező kommentje:
Meg azért férjem arra jo hogy anyagilag segitse minden hónapban... mi csak havi par orara szerettuk volna, hogy segítsen, tesoja heti 3-4 nap reggel 8tol altatasig elvarja
2023. febr. 1. 11:25
 25/46 anonim ***** válasza:
14%
Az egy dolog. Ha a férjed lenne otthon a gyerekkel, biztos többet segítene a gyerekének. Lehet úgy van vele, neked segítsen a saját anyukád.
2023. febr. 1. 11:25
 26/46 A kérdező kommentje:
Férjemet is segitené mert neki kell emiatt szabikat kivenni. De gondolom mi vagyunk a hulyék megint, érdekes ez a gyakori. A sogornőm meg tökre okes, hogy 1 teljes napot nem töltött még a saját gyerekével
2023. febr. 1. 11:27
 27/46 anonim ***** válasza:
11%
Nálad baj van. A te anyukád? Hívd el segíteni!
2023. febr. 1. 11:35
 28/46 anonim ***** válasza:
8%
Rohadjon meg minden anyós! Főleg az aki a saját lányát jobban szereti a kérdezőnél!
2023. febr. 1. 11:37
 29/46 anonim ***** válasza:
92%

Te hülye vagy, 28-as? Nem kell úgy szeretni a menyét, mint a lányát, de a fiát igen. Meg az unokáját.

A fiának segít, nem a kérdezőnek.

2023. febr. 1. 11:40
 30/46 anonim ***** válasza:
13%

Nézd, én nem mondom, hogy okés, csak próbálok megfejtést találni a kérdésedre.

Emiatt le leszek pontozva, de a párom szülei mindig idegenek lesznek nekem. Teljesen mindegy, hogy a gyerekem az unokájuk lesz, engem nem neveltek fel. Nincs bensőséges kapcsolatunk, nem is elvárható. A páromat vállalták, felnevelték, szerették, aggódtak érte, én meg csak egy random felnőtt vagyok.

2023. febr. 1. 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!